[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Probleme cu Betta ... Help !  XML
Forum Index » Anabantidae
Author Message
alka
Junior member

IP:

Am un betta splendens de vreo 8 luni ... Pana acum nu am avut nici o problema cu el, era vioi ... dar de cateva zile sta la suprafata acvariului retras intr-un colt ... cateodata sta si pe o parte ... nu se misca deloc ... mananca foarte rar... Daca la inceput mai facea cu greu cate un tur de acvariu acum are 2 zile decand nu s-a mai miscat din locul acela deloc. De ce ?
Mai am in acvariul 2 Sclari mari ... dar nu cred ca betta ar fi putut fi ranit de ei ... adik nu are "rochita" jumulita ... Pesti sunt impreuna de mici si nu sunt agresivi unii cu altii ...

Ps: Mai am inca o problema, matusa mea care are un acvariu identic ( 60litri)... cu acelasi tip de pesti (2 Scalari + 1 betta) are tot probleme cu betta. Numai ca la ea betta a avut acum 2 zile capul umflat ... umflatura din zona capului s-a retras, dar acum ii este umflata burta. Nu stiu exact despre ce este vorba ... pentru ca nu am fost la fata locului sa vad ... ne despart 300Km ...

Va rog sa ma ajutati! Multumesc mult !
alka
Junior member

IP:

Niste poze cu beta :

image

image

sper ca stiti care ar putea sa fie prb...

astept raspuns cat mai rapid
Aqua
Membru de baza
[Avatar]

IP:

ouch..nu arata prea bine..saracu betan... un diagnostic nu pot sa-ti dau pentru ca nu am mai intalnit problema asta, dar prima chestie care tre s-o faci e sa-l scoti de acolo si sa-l bagi intr-un acvariu -carantina (cu 70%apa din acvariu in care a stat, restu apa proaspata), cu temp. cam pe la 27-28 grade, si baga-i niste verde de malachit sau albastru de metil.
Kiwi
Junior member
[Avatar]

IP:

Are solzii zburliţi? S-ar putea să fie dropsy (hidropizie, cred că aşa se scrie ), caz în care cel mai probabil va pleca la marele Caras din cer

N-am mai găsit link-urile despre bolile peştilor (sau mi-au scăpat), aşa că-mi permit să te trimit aici

Aspru...
[Email]
Fabrizio
Junior member

IP:

Si eu am aceeasi problema cu un betta. De caeva zile sta retras intre pompa si geam sau intre incalzitor si geam, cu capul in jos.....Iese f rar, se plimba cateva secunde si apoi intra iar acolo! Ce se intampla? Ce pot sa fac?

Forum Index » Anabantidae
Go to: