[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Automatizare Acvariu  XML
Forum Index » Vanzari
Author Message
dadu
Member
[Avatar]

IP:

Exista prize programabile, exista incalzitoare cu termostat, exista termometre eletronice, EXISTA controlerul de acvariu facut de mine care le inglobeaza pe toate si mai mult decat atat este un dispozitiv inteligent care da si o tenta de eleganta acvariului .
La www.e-kituri.go.ro am pus in vanzare ceea ce miam facut eu la acvariu, anunt aici daca sunt doritori. Mentionez ca pretul de acolo de 200 lei este pentru varianta in format montaj electronic perfect functionabil. Pentru varianta finala in carcasa cu mufe pentru alimentare neoane, incalzitor, ventilator, sigurante de panou etc. pretul este de 250 lei . Comenzile se onoreaza cam in 2 saptamani deoarece ma apuc de construit doar cand am o cerere .
P.S. nu cautati schema si fisierul pentru microcontroler pe internet ca este productie 100% proprie , prezentat si in revista ConexClub numarul 12/2004.
[Email]
LooSeR
Senior member
[Avatar]

IP:

Ma intereseaza asa daca poti face !
1. Incaliztor nu ma intereseaza deoarece am termostat.
2. Pt neoane am nevoie pt 8neoane 36w ( nu cred ca o sa conteze ce putere au ) care sa mearga 12 ore pe zi si la deschidere sa se deschida 1 cate unu in interval de 1 -2 minute si la inchidere la fel.
3. pt 2 ventilatoare

Vand Pui vijla maghiar ! Pt detalii PM !
[WWW] [Yahoo!] [MSN]
pecidan
Junior member

IP:

ce se intampla daca se opreste curentul? se poate pune o baterie de back-up?
dadu
Member
[Avatar]

IP:

in momentu de fata eu il am fara baterie de backup, dupa revenirea curentului el reia ceasul aratand doar ora care era la oprirea curentului, dar minutele si secundele o iau de la zero, dar setarile de termostatare, iluminare etc, se pastreaza indiferent de cat este oprit curentu. Da se poate pune baterie de backup, pe mine nu ma interesat deoarece ea ar tine doar ceasul, ca doar el se pierde la intreruperi si cum acestea sunt foarte rare ..., dar ma rog se poate pune .
[Email]
Chezan_v
Junior member
[Avatar]

IP:

www.e-kituri.go.ro nu merge. Vreau sa vad si eu jucaria asta, alta adresa ai?
[Yahoo!]
dadu
Member
[Avatar]

IP:

intradevar nu merge, e cam naspa home.ro la capitolu asta. Iti arat pe messenger mai bine, eu intru azi la ora 17 .
[Email]

Forum Index » Vanzari
Go to: