[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
cum se inteleg scalarii cu viviparii?  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
aqva
Member
[Avatar]

IP:

stiu ca trebuia mai intai sa intreb, si dupa aia sa cumpar dar.. m-am cam grabit oricum intrebarea mea este cum se inteleg scalarii cu molly balon su guppy si cu platy?

Dubito ergo cogito;cogito ergo sum.
Ioan
Senior member
[Avatar]

IP:

Depinde de micimea celor mici si de märimea celor mari! :-) Scalarii pot deschide gura foarte mare! Mai ales puii viviparilor li-s dragi de i-ar mänca, nu alta! Dacä ai multe plante si-or alege viviparii pädurea, iar scalarii luminisul.

Daca-ti spune cineva: "Nu se poate!", adu-ti aminte ca se refera la posibilitatile sale, nu la ale tale.
mihai20005
Member

IP:

Cum sa se inteleaga, ca soarecele cu pisica sau ca pisica cu cainele! Nu este recomandat sa pui ambele specii impreuna, pentru scalarii guppy sunt niste delicatese!

"In lucruri simple ma regasesc si cand zambesc si cand traiesc"
[Yahoo!]
LooSeR
Senior member
[Avatar]

IP:

nihai daca pui problema asta !
Eu am caine pisica si pesti / pisica a venit dupa un an ce aveam cainele iar pestii dupa un an ce aveam pisica.

Eu cred ca daca ii inveti de mici cu ei .. nu o sa ai probleme mari . . doar daca e locul mic si pe timpul depunerii se aproprie prea mult. Eu am avut 2 scalari de mici cu neoni si din pacate mi-au murit la inceput de gris ( nu stiam ce este ) iar cand am adaugat 2 scalari mari mi-au alergat toti neonii !

Vand Pui vijla maghiar ! Pt detalii PM !
[WWW] [Yahoo!] [MSN]
Radu Luchian
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Cand am inceput acvaristica aveam si eu scalari si guppy, apoi doar scalari, apoi scalari si guppy, apoi doar scalri.. si tot asa pana la adanci batranetile sclaarilor care cresteau frumosi cu hrana vie... si eu dezamagit de disparitia de guppy...

Nu au nici o treaba unii cu altii, plus ca nici nu arata frumos un asemenea acvariu, mai frumosi sunt cativa scalari maturi si niste caracide in fundal... un biotop amazonian in toata regula, plus ca cine mai observa viviparii cand au in fata frumuseti de pesti asemeni scalarilor...
[Email] [WWW] [Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

radu_luchian wrote:nu arata frumos un asemenea acvariu
Nu arata bine deloc ....... nici nu asta e scopu' unui acvariu' ....... sa se manince intre ei locatarii . Sa nu mai spun de cerintele de apa diferite ale scalarilor si viviparilor.

Poze: smilie ... Poze cu plante

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: