Salutare, dupa mai bine de un an de cand va urmaresc intens, si aproape 7 luni de acvaristica, imi fac si eu debutul de participant activ pe forum.
Sa incep cu prezentarea: Simon, 34ani, Brasov, inginer, tata a doi copii (unul dintre motivele/pretextele startului primului acvariu), motociclist, gradinar in timpul liber....
Scurt istoric acvaristic personal: cochetam cu idea unui acvariu de ceva vreme, dar lipsa timpului, "sosirea" celui de-al doilea copil, activitatile casnice de zi cu zi ma cam tineau din a trece de la idee la fapte. Doar ca, am descoperit ca "lu' asta micu" ii plac pestii

.Il puteam lasa cate juma de ora in Hornbach in fata acvariilor, si nu se plictisea. Asa ca, anul trecut m-am apucat de treaba. Primul acvariu este un set complet de 54L (acvariu cu capac, filtru intern, incalzitor). Standul l-am facut singur pt ca ma pricep un pic la mobila si pt ca pot si pt ca sunt inginer si imi place sa fac chestii cu mana mea
Dupa aproximativ 7 luni, primul meu acvariu arata asa:
Bineinteles ca a suferit numeroase modificari in cele 7 luni, pt ca am vrut sa incerc tot felul de idei - noroc ca plantele alese (multumesc celor care si-au impartasit experienta pe aici pe forum) sunt iertatoare si rezistente.