[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Boala xipho  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
opaliu
Member

IP:

Va salut.Azi mi-a murit o femela xipho de aprox. 10 cm.Nu avea nici un senm pe corp dar burta foarte mare.Din curiozitate dupa ce a murit m-am uitat ce avea in burta.Burta era plina cu pui care in 2-3 zile trebuiau sa se nasca(dupa marime),mai avea o punga cu singe(parca ar fi avut hemoragie,destul de mult) si mai avea ceva alb,cred ca grasime(nu era puroi).Singurul simtom de boala era singele din abdomen.Ce boala ar putea fi si daca o fi contagioasa?Mai am inca 3 surori ale pestoaicei si nu vreau sa-mi moara si ele.Sa dezinfectez apa din acvariu cu ceva?multumesc!
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

Se mai intampla sa se "blocheze" tractul genital si sa nu poa' sa nasca puii... nu e o boala.
Uneori se intampla si la speciile ovipare/ovovipare... femelele nu pot depune icre si se intampla acelasi lucru. Se spune ca "s-au pietrificat icrele in ea".

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
opaliu
Member

IP:

In rest nu e nimic suspect?Multumesc pt informatie.

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: