Guyyyyys :X, ma uitam azi prin:
Si am vazut un puisooooor :X, am fost atat de emotionat ca sunt "tatic". Nu am stat sa mai trag de mop, nu am vrut sa stresez mai mult.
Am cumparat mai demult mancare micro de la tetra, nush cum se numeste, are tot ce trebuie pt cresterea puilor in ea.
Acum astept cu nerabare sa se faca mai marisori sa ii pot baga in acvariu :X. Uhuuuuuuu
Nu prea imi place sa deschid 100 de topicuri, unul si sigur.
Am citit pe forum-ul respectiv un topic in care intreba un tip care este cea mai eficienta metoda pt inmultire, iar un altul (experimentat sau crescator) a facut un grafic. Eu am folosit metoda unde este P8 pentru ca nu aveam moss atat de mult, substrat din quartz natural (pietris) 4mm cu mop (100% acrylic, culoare verde, cu ajutorul unei carti am infasurat pe lungul ei de 100 de ori si dupa am prins un mijloc, iar in celalalt mijloc am taiat si a iesit mopul, l-am fiert de 2-3 ori ca sa iasa mizeria etc)
Aveti mai jos detaliile si rezultatele omuletului, eu inca sunt la inceput

, o sa mai incerc si mai spune ca in vasele din plastic a obtinut un numar mai mare de pui decat in acvarii, nu stie explicatia.
"
Explanations:
Tank (all are about 25 liters):
Ax - Aquarium number x
Px - plastic container number x
Bottom (type of substrate on the bottom of the tanks):
sand - fine sand
fine - fine gravel (about 2-3 mm diameter), 100% quartz
old fine - my old fine gravel (about 2-3 mm diameter), mixture of various rocks, raises pH and GH slightly
coarse - coarse gravel (6-8 mm diameter), 100% quartz
Substrate (type of spawning substrate):
moss - java moss, covering almost whole bottom
mop - mop of acrylic wool, 150 "circles", length about 20 cm
males, females - pretty obvious, letters A, B and C denote different sources of fish
fries - number of fries counted"