[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Sugestii acvariu 45L  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Jaluzel
Junior member

IP:

Salutare,
Sunt destul de noob cand vine vorba de acvarii dar citesc, invat si sunt dispus la sugestii.
Tocmai ce mi-am facut un acvariu la comanda, o sa aveti poza mai jos, are 2 fete ca este pe un bar, si trebuie sa arate decent din ambele parti. As vrea sa mai adaug la el niste plante care imita iarba sau tufisuri mici dar nu stiu daca sunt asa ceva fara sa adaug sursa de CO2? Am inceput ciclarea la el de 2 zile si un Xifo isi face de cap pe acolo, am pus filtru si alte accesorii dintr-un alt acvariu mai mic, gata ciclat + solutie pentru ciclare.
Sunt deschis la sugesti de pesti interesanti si jucausi, care nu traiesc neaparat in grupuri mari, vreau o varietate maxim 2-3 hai 4 pesti din aceiasi specie, pana in maxim 10 cred ca pot pune la 45 litrii cat are doar apa.

Multumesc anticipat.
Jaluzel
Junior member

IP:

Vedere fata
[Thumb - Vedere fata.jpg]

Jaluzel
Junior member

IP:

Vedere spate
[Thumb - Vedere spate.jpg]

happy hippo
Junior member

IP:

Saluti,
Ca plante, nepretentioase, care cresc în tufa, poti sa alegi microsorum (widelow îmi place mai mult).
Dac? ai capac, nu pot sa îmi dau seama din poze, poti sa mergi pe killie: epiplatys, sjoestedti, gardneri. Sunt rezistenti, easy, colora?i ?i curio?i. Dezavantajul: sunt extrem de sportivi. Nu ai capac, încearc? sa vad? dac? nu pot ajunge în alta balta.
Spor la lucru.
Jaluzel
Junior member

IP:

Multumesc de sfaturi inca nu am cumparat pestii dar pana una alta am o problema.
Am pus treptat 2 Xifo, un mascul si o femela. Inca dinainte de sarbatori am observat ca femela se da la plante dar dupa ce am revenit acasa, vedeti mai jos cum le-a luat pierdut in special pe Myriophyllum aquatica. Ce e cu apucatura asta? e bolonava? e de-a fata asta e sigur dar totusi... O alta problema am seszat la pietris, a aparut mici locuri de mucegai albui, sper sa se vada in poza de mai jos. Stie cienva sa imi spuna din ce cauza si ce ar trebui sa fac? apa are o tenta galbuie. mentionez ca este a 7-a zi de cand am facut acvariu si aranjamentul. Pestii sunt de 3 zile femelai s 5 masculul. si am pus solutie pentru ciclare din prima zi, urmreaza azi si peste 7 zile. Nu ii am numele ca e imprumutata momentan.
Multumesc anticipat.
[Thumb - Vedere fata duap dezastru.jpg]

[Thumb - Mucegai.jpg]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: