[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Vietate necunoscut? in acvariu  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
criss.z
Member
[Avatar]

IP:

Buna ziua! In urm? cu aprox. 2 luni ?i jum?tate mi-am achizi?ionat un acvariu de 54l; dup? cam 3 s?pt?mâni l-am montat, apoi am pus substratul (si nutritiv pt plante si decorativ). L-am umplut pana pe la jumatate, l-am plantat, apoi l-am completat, doar ca, odat? cu plantele, m-am plictisit cu vreo 9 melci ?i cel pu?in o ciud??enie! Dac? recunoa?te?i aceast? vietate care se mi?ca asem?n?tor unei râme, v? rog s? ma informa?i si pe mine!
[Thumb - _20160806_094743.JPG]

stefanp
Moderator

IP:

Este o lipitoare.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
criss.z
Member
[Avatar]

IP:

Serios??? Ok, mersi!
criss.z
Member
[Avatar]

IP:

Si poate dauna pe?tilor? Daca da, cum scap de ea?
monoceros
Member
[Avatar]

IP:

Eu am reusit sa scap de asa ceva si de hidre cu pastile de rombendazol.
Substanta activa este Flubendazol si actioneaza la nivelul membranei celulare a virmilor, molustelor si vietatiilor unicelulare, deci nu ar trebuii sa nu iti faci griji pentru pesti si creveti. Dar atentie la melci, poti sa incerci cu doze mai mici (jumatate de pastila), astepti doua trei zile si daca nu au crapat aratariile, iar melcii o duc bine... mai baga jumatate de pastila sau o pastila intreaga... pana reusesti sa scapi de ele.

This message was edited 2 times. Last update was at 06/08/2016 14:13:37

criss.z
Member
[Avatar]

IP:

Mul?umesc mult! Sper sa reusesc!

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: