[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
guppy mancat de alt guppy in 24 ore, este posibil?  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
GabrielaD
Junior member

IP:

Ieri am plecat de acasa lasand in acvariul maternitate 2 guppy, un mascul si o femela. Femela era acolo pentru ca se apropia termenul sa nasca. Pe mascul l-am pus in acelasi acvariu cu femela dupa ce imi alergase un alt guppy mascul (in alt acvariu), de se ascunsese saracul dupa filtru.
Surprinzator, azi cand m-am intors acasa, am gasit doar masculul, nici urma de femela, am cautat-o peste tot.
Va intreb si eu..., este posibil ca un guppy sa manance un alt guppy in atat de putin timp?

Din fericire, se pare ca a si nascut, pentru ca am gasit 3 puiuti rataciti in acvariu. Dar ea...., nici urma! Am scos toate plantele, filtrul.... nimic!
euro2me
Member
[Avatar]

IP:

Daca n-ai capac, poate a sarit. Daca ai melci, majoritatea sunt omnivori, mananca si pesti morti gasiti pe fund.

Nu-ti bate capul, sunt altii facuti pentru asta.
GabrielaD
Junior member

IP:

Am ceva ce acopera, gen plasa cu ochiuri in forma de romb. Adevarul este ca are si o gaura cu diametrul de 6 cm. M-am uitat dupa etajera, dar nu este nimic.
Sunt si cativa melci...
Nu stiu ce sa cred...
moisei
Member
[Avatar]

IP:

Daca ai melci sigur asta e rezolavarea pistuciderii, totusi dadea vreun semn ca e bolnava ?

Apa inseamna viata
Radu_B
Membru de baza
[Avatar]

IP:

GabrielaD wrote:Ieri am plecat de acasa ...
azi cand m-am intors acasa

euro2me wrote:... melci...

moisei wrote:... melci ...

Da-i naibii de melci ca nu au cum sa manance un guppy intreg cu tot cu oase in 24 de ore. Trebuie sa fie altceva. Ce filtru ai?
GabrielaD
Junior member

IP:

Filtrul este Eheim, cred ca 2008. Acvariul este de 25 litri. In el erau doar cei 2 guppy. Gupita nu era bolnava doar trebuia sa nasca. Si, intr-adevar, n-a ramas nimic de ea.
GabrielaD
Junior member

IP:

Apropo, am desfacut filtrul bucata cu bucata. Am cautat-o inclusiv in el. Am scos totul pana la substrat iar pe acesta l-am sifonat bine...

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: