Update 6
Dupa 13 saptamani as zice acvariu este cat de cat "matur" insa datorita modificarilor suferite in acest timp inca il consider "prospatura"
Ce sa mai intamplat in tot acest timp
-Filtru a fost curatat (furtunele in primul rand ca se colmatase grozav, cu ocazia asta am spalat si bureti din el

)
-Am mai bagat in el 1 litru sera siporax Professional (deci acu avem 1lt MicroMec jbl + 200 gr de biomax + 1lt soporax) suficient zic eu pentru cei 54 lt brut de apa
-O data cu operatiunea "marea curatenie" am cumparat si un prefitru Eheim 4004320 dar folosesc un singur compartiment, find destul de maricel iar acvariu cam mic
-Din cauza invaziei de melci, melci din aia mici veniti o data cu plantele am luat si un melc asasin, doar unu pentru a nu ma trezi cu invazie de asasini
-Dupa ce am reusit sa scap de ciorba ce o aveam inainte, guppy, ancistrus si cory (nu, nu iam

, sau reintors la pet-shop-ul de unde i-am cumparat

am cumparat 6 juvenili de Microrasbora Galaxy ( sunt superbi

)
Cu iluminarea mergem ca si pana acum, 4 ore dimineata si 3 seara, fertilizarea: 3ml de ferropol + 2ml npk-booster de 2 ori pe saptamana la schimbul de apa miercuri/sambata plus o picatura de ferropol 24 dimineata cu o ora inainte de a se aprinde lumina. CO2 de la bomba, cu variatii dar doar din cauza temperaturi ambientale.
Cu acest program/disciplina am reusit sa tin algele in frau tizand spre 0 aparatia lor
Cam asa arata acvariu acum, nu stiu cat e de mare diferenta insa eu sunt mandru de el