„Singurele lucruri care se intampla rapid intr-un acvariu sunt cele rele. Lucrurile bine facute se observa in timp si necesita rabdare, rabdare, rabdare...”
wow!
arata excelent, felicitari!
la cat de enorm de mare e acvariul, nici nu stiu ce ma impresioneaza mai mult: cantitatea de munca care a intrat in el ca sa-l faci sa arate asa sau felul in care arata!
chiar sunt curios cat timp ti-a luat sa-l faci sa arate asa.
This message was edited 1 time. Last update was at 07/04/2016 09:28:05
staticxx wrote:andrei, da-ne si noua incepatorilor cateva detalii referitoare la intretinerea acvariului. Fertilizare, schimb de apa, Co2, filtrare..etc.
Iluminare 8 * 54 w T5 Giesmann cu reflectoare Jbl solar reflect
Substrat Jbl mando simplu
Co2 presurizat totul luat din anglia in afara de butelie. reductor cu electrovalva si difuzoare externe pt filtru (atomizor)
Fertilizare - am incercat diverse in ultimii ani. dennerle, vimi easy life. Am mers f bine si pe micro-macro (mai vand si altii dar nu sunt pure substantele si am patito rau de tot) si easy carbo de la easy life + jbl feropol 24 daily. Acum incerc ceva nou de la Marian Sterian (acvaristic)
Filtru Fluval Fx6 si un eheim 2028 pt a putea pune atomizorul.
Schimb de apa - 30 % la o saptamana . fara aspirare deloc a substratului. Nu mai fac de ceva vreme asta. melcii de substrat isi fac singuri treaba si in alte acvarii am coridorasi panda care si ei sunt foarte muncitori.
This message was edited 1 time. Last update was at 07/04/2016 22:46:45