[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Schimb de filtru + intrebari generale  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
adriansd
Junior member

IP:

opincarul wrote:
Intake-ul nu poate fi la acelasi nivel cu apa, pentru ca risti sa traga aer si nu mai functioneaza corespunzator filtrul. El trebuie sa stea cat mai jos in bazin.
[/url]

Mersi de raspuns, pe net am vazut indivizi cu filtrele langa, la acelasi nivel cu bazinul...Am cautat forumul dupa localizare, asezare, pozitionare si nu am gasit nimic, mersi de link.
Capatul furtunului intake va fi pe fundul acvariului - nivelul intakeului din fitru va fi undeva la nivelul apei - am impresia ca vorbim de lucruri diferite.

Am sa mai studiez problema... in mod normal ar putea sa se adune mici bule de aer doar din apa si alea nu stiu dca vor face stricaciuni.

250l plantat
opincarul
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Spune-ne si ce filtru ai, ca sa-ti spunem cam care vor fi posibilele probleme.
Eu am dat cautare pe forum dupa "filtru nivel acvariu" si am citit primele topicuri care mi-au aparut.
Spor la citit!

This message was edited 1 time. Last update was at 09/05/2016 23:03:36

Mama prostilor e mereu gravida!
euro2me
Member
[Avatar]

IP:

http://www.fishlore.com/fishforum/fish-tank-filters/154856-finnex-px-360-compact-canister-filter-small-tanks.html
[Thumb - Boyu+DG+model.JPG]

Nu-ti bate capul, sunt altii facuti pentru asta.
alextna
Junior member

IP:

Buna!
Am inceput sa am probleme cu algele, mai exact "hair algae". Aveti niste sfaturi cum pot scapa de ele? Bacopa monnieri care le aveam erau atat de pline incat le-am aruncat, nu puteam sa le curat. Schimb apa de 2 ori pe saptamana, lumina merge 8h pe zi, adaug carbon lighid Easy Carbo zilnic. Lumina care o am e un LED de 6W (a venit cu acvariul). Pana acum mai aveam probleme cu alge maro, dar nimic serios. Testele de apa arata bine (ma rog sunt "betigase" colorate, stiu ca nu sunt foarte exacte), nitritii/nitratii sunt in regula. O cauza poate fi ca hranesc cam mult. Am niste pygmy corys si uneori mai dau mancare extra (ce nu prind danio) sa ma asigur ca au detsul de mancare (desi le dau cam jumatate de tableta pentru sanitari).

Alte cauze care ar fi?

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: