[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
275 ... in desfasurare :)  XML
Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Author Message
Mr_BigOlyMan
Junior member
[Avatar]

IP:

Salut.
Eu sunt Olimpiu, cativa dintre voi ma cunosc si stiu ca am mai cochetat cu acvaristica si mai inainte. Am avut de toate, si plantate, si biotoape, si discusi, si altumi de Orinocco, dar dintre toate astea plantele raman pe primul loc. Asa ca am renuntat la acvariul de 600, pentru asta de 275 litri.
Acvariul este confectionat din sticla de 10 mm si are dimensiunile urmatoare:
- Lungime - 100 cm
- latime - 55 cm
- inaltime - 50 cm
- volum - 275 litri
Vreau sa il fac open-top si cat mai plantat posibil, nu e exclus nici un iwagumi, dar pana acolo mai este.

This message was edited 1 time. Last update was at 16/03/2016 22:58:18

Invata de la cei mai buni, pentru a fi mai bun ca ei!
[Email] [Yahoo!]
stefanp
Moderator

IP:

Mult spor sa ai!
Sa vedem niste poze, lista de echipamente, ceva

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
Mr_BigOlyMan
Junior member
[Avatar]

IP:

stefanp wrote:Mult spor sa ai!
Sa vedem niste poze, lista de echipamente, ceva

Acvariul arata cam asa: image image image image image image si eu personal sunt multumit de cum arata.
Filtrarea va fi asigurata de un Tetratec de 1200 si daca mai este nevoie si de SunSun-ul de 1000 l/h din imaginile de mai sus. Lampa UV de 11w, reactor CO2 din filtru de apa de 10", prefiltru SunSun HW-603A, skimer JBL TopCleanII, incalzitor de substrat
Substrat compus din AquaBasis si Manado+nisip de rau (raport de 1 la 1).
Iluminatul va fi asigurat de 4 x 39w Osram cu balasturile aferente. Am 4 lampi de la Hailea image image image, problema este ca trebuie sa le modific. Ele sunt 1 x 30 w T8, si eu vreau sa le fac 2 x39w T5, daca pot, o sa folosesc doar doua lampi, daca nu ... asta este, ne reorientam spre altceva.
Standul va fi facut de mine din materialul din care a fost facut standul pentru acvariul de 600 litri, adica pal melaminat de 18 mm.

[Email] [Yahoo!]
Mr_BigOlyMan
Junior member
[Avatar]

IP:

Start acvariu 21.04.2016
image image image

This message was edited 1 time. Last update was at 24/04/2016 12:58:11

[Email] [Yahoo!]
Mr_BigOlyMan
Junior member
[Avatar]

IP:

07.05.2016 primul schimb de apa efectuat la 16 zile de la startul acvariului.
image
image
image
image
image
image

[Email] [Yahoo!]
bobiciupe
Senior member
[Avatar]

IP:

Eu as fi facut schimburi de apa mult mai dese, chiar zilnice, in prima saptamina de functionare a setupului. Apoi in saptamina a 2-a tot la 2 zile, apoi din a 3-a 2 schimburi pe saptamina pina la sapt 8. Dupa sapt 8, un schimb pe saptamina. Acest obicei ar trebui sa tina algele la distatanta, ceea ce se pare ca tu nu ai reusit. Incearca sa reduci lumina, sa incerci sa faci diatomele alea de pe substrat sa dispara. Niste creveti amano ar fi foarte folositori.

Iar cind noi nu vom mai fi....vor fi altii
[Email] [Yahoo!]
stefanp
Moderator

IP:

Se dezvolta usor usor.
Fara elemente de hardscape?

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]

Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Go to: