[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Sugestii plante  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Andreasghira
Member
[Avatar]

IP:

http://www.nevertebrate.ro/Plante-de-fundal?gclid=Cj0KEQiAxrW2BRCFidKbqKyq1YEBEiQAnMDWxlaukiaMPbd87gUDFCGczXlwiKPLBCz6xTdfc88i6tgaArjj8P8HAQ
Am gasut site-ul acesta si as vrea sa iau plante care sa se potriveasca cu carasul si betta-ul meu
BettaChuck
Member

IP:

Sugestia mea este sa cumperi plante de la persoane de pe forum din 3 mari motive:
1. Te va costa MULT mai putin. De pe nevertebrate cu 60 ron vei lua maxim 2-3plante(de dimensiuni mici) si in rest vei plati transport. Cu 60 ron-transport inclus- eu am luat toate plantele din acvariu meu(plus ceva moss pe care inca nu l-am pus si inca o planta care mi-a murit din lipsa mea de experienta). Ca idee, am umplut un acvariu de 12l(plantele nu sunt aranjate doar puse in acvariu provizoriu):
image

2. E mult mai sigur ca iti vor trai/nu vin deja bolnave sau cu cine stie ce daunatori(cel mult vei primi cativa melci de substrat care daca sunt tinuti sub control nu reprezinta o problema).
Sunt cel putin 2 useri pe acest forum de exemplu care vand o varietate mare de plante. Pe unul ti-l pot recomanda personal ReBella.

3.Indraznesc sa sustin ca au o gama mult mai variata de plante din care sa alegi.

Cel putin eu in locul tau asa as face. Cat despre ce plante nu vor fi mancate de carasul tau, las pe cineva care se pricepe sa raspunde, nu am idee. Pentru Betta(daca l-ai tine separat): ii plac in special plantele gen Anubias(cu frunze mai late) pe care se poate odihni. Dar cred ca anubias va fi consumat de caras.

This message was edited 1 time. Last update was at 25/02/2016 09:30:37

Andreasghira
Member
[Avatar]

IP:

Mersi de sfat, o sa il contactez pe ReBella
BettaChuck
Member

IP:

Revin cu o completare: Nu am vrut sa sugerez ca alti utilizatori nu au plante la fel de bune, am spus doar de unde am luat eu.
ocean
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Andreasghira wrote:Mersi de sfat, o sa il contactez pe ReBella

Este vorba de o EA , e o doamna, recomand si eu
[Email]
Andreasghira
Member
[Avatar]

IP:

Ow, nu am stiut

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: