Zsido wrote:Vineri ajung la mine primi locatari
-wrasse lunare
-picasso triggerfish
-volitans lionfish
Intentionez inainte de craciun sa comand rhinomuraena quesita si un inger vin cu poze sau un film pe weekend
Sunt pesti care ii aveam si eu in lista ok fara wrasse.
Dar daca imi place ce vad la tine ii iau si eu si bag ceva in floricele
Zsido wrote:Vineri ajung la mine primi locatari
-wrasse lunare
-picasso triggerfish
-volitans lionfish
Intentionez inainte de craciun sa comand rhinomuraena quesita si un inger vin cu poze sau un film pe weekend
Faine achizitii bafta cu ele Da ceva corali nu ajung la tine???
CreatoR wrote:P.S. vezi ca daca wrasse e prea mic s-ar putea sa ti-l inhate triggerfishul ;)
De triggerfish nu mai poti tu?! Cred ca n-ai vazut primele poze, in care "defileaza" falnic lionfish-ul... Iti dai seama ce bine o sa "ragaie" dupa ce-si face mendrele cu wrassele ala?!
Ca norocul cica poate ajunge pana pe la 40 cm, asa ca ar face bine sa aiba macar jumate din dimensiunea asta cand se prezinta "la interval"...
This message was edited 1 time. Last update was at 26/10/2016 18:21:16
Floricele bazinul asta nu o sa vada niciodata sincer m-am saturat de teste si altele....pesti care i-am enumerat mai sus stau in acelasi bazin la Baia Mare
Zsido wrote:Floricele bazinul asta nu o sa vada niciodata sincer m-am saturat de teste si altele....pesti care i-am enumerat mai sus stau in acelasi bazin la Baia Mare
Frumosi, pana la urma e lunare, un peste superb l-am avut cativa ani undeva pe la 27de cm poate mai mult, activ tot timpul, culoarea poate trece de la verdele de baza spre albastru(episodic) cand e mai mare , e foarte rapid al meu avea obiceiul sa cam fure mancarea de la altii-ceva in genul fregatelor din lumea pasarilor marine, e bine ca restul locatarilor sa fie in masura sa-i faca fata temperamentului cam nesuferit. Greu de fotografiat.
Lionul a fost botezat Dl Taz,el a mancat 2 black moly iar wrasse-ul a halit niste artemia,din pacate nea wrasse a sarit din bazin,l-am bagat inapoi in bazin e speriat sta intr-un colt.....sper sa treaca peste episodul asta cu bine