[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Crustacee cu pesti  XML
Forum Index » Nevertebrate de apa dulce
Author Message
AndreasVl
Junior member

IP:

Salutare. Sunt nou pe aici , sunt la inceput, asa ca as avea nevoie de ajutorul vostru pentru cateva sfaturi si as fi recunoscator. Mi am gasit sa mi cumpar un acvariu de 80 de litri si mi as dori ca pe langa pesti, sa i mai adaug ceva crustacee( raci, creveti) pentru a da o "culoare" in plus acvariului . Ce fel de specii mi-ati putea recomanda pentru a putea convietui impreuna pasnic ? Va multumesc frumos
Hermit
Membru de baza
[Avatar]

IP:

salut...acum...colegii o sa ceara de la tine mai multe informatii...ce fel de pesti vrei sa tii...ce plante vrei sa pui (ca pentru creveti o sa fie nevoie macar de niscai moss), ce sistem de filtrare ai dori etc...

La raci nu ma pricep...abia am inceput si eu cu crevetii si recomand pentru inceput sa cresti creveti red cherry...is cei mai ok pentru incepatori ca noi...se descurca si in apa putin mai dura...deci nu-i stres...

Acum...e important ce fel de pesti ai sa pui in acvariu ca unii s-ar putea sa te lase fara creveti...eu ii tin momentan impreuna cu neoni dar is inca in stadiul in care observ cum se comporta si cum reactioneaza in preajma crevetilor...am ceva puiuti de creveti dar ii ajuta tufele de flame moss...pe acolo stau ascunsi. In concluzie ar trebui sa tii crevetii impreuna cu specii de pesti recunoscute ca fiind pasnice

Knowledge is a deadly friend when no one sets the rules
[Email] [Yahoo!]
paradoxx
Aquamaster
[Avatar]

IP:

adevarat,plus ca ar trebui sa te axezi si pe filtrare

Sunt Mandru ca sunt SUMA DEFECTELOR MELE 1488
[Email] [Yahoo!]
AndreasVl
Junior member

IP:

Va multumesc pentru sfaturi . Acvariul este de la o cunostinta care a investit in el vreo 2500 de lei, apa o schimba la vreo 7-8 luni si atunci aprox 50% din ea , de unde deduc faptul ca are niste pompe destul de bune . Sunt la inceput si s-ar putea sa vorbesc prostii . As vrea sa tin pesti pasnici in principal, guppy, neoni, xipho , carasi, sanitari, zebre ( sper sa fie pasnice aceste specii ) multumesc
AndreasVl
Junior member

IP:

In final, ce pesti mi-ati recomanda sa-mi iau daca voi avea red cherry???

Forum Index » Nevertebrate de apa dulce
Go to: