[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Donez broasca testoasa autohtona  XML
Forum Index » Donatii
Author Message
Dan Ionut
Junior member
[Avatar]

IP:

Donez broasca testoasa autohtona , are in jur de 16 cm , donatia se realizeaza la.mine acasa din lipsa de timp si de puturosenie )
[Thumb - 20150707_182508.jpg]

[Thumb - 20150707_182532.jpg]

[WWW] [Yahoo!] [ICQ]
sv_costin
Membru de baza
[Avatar]

IP:

pai specifica macar zona..daca pot, o iau eu si o eliberez.
Dan Ionut
Junior member
[Avatar]

IP:

Sector 5 prelungirea ferentari , as elibera-o eu cu cea mai mare placere dar sunt inca mic si nu ma pot deplasa
[WWW] [Yahoo!] [ICQ]
sv_costin
Membru de baza
[Avatar]

IP:

in ce zona ai gasit-o , poate o poti elibera tot acolo daca e aproape de apa
Dan Ionut
Junior member
[Avatar]

IP:

Eu am gasit-o la.mine pe strada iesin-d dintr-un canal
[WWW] [Yahoo!] [ICQ]
Ionescu Mihai
Junior member

IP:

Salut ! Pot sa vin eu sa o iau mai pe seara, sa o conuslt sa vad daca are vreo problema si sa o eliberez intr-un loc (rezervatie) unde va duce o viata linistita. Broscuta se numeste Broasca testoasa europeana de apa dulce ,specia Cistuda Emys Orbicularis -specie care din pacate datorita actiunii umane (distrugerea habitatului, constructii , amenajari , braconaj etc) este pe cale de disparitie si este protejata prin lege.
cfrtriaj
Member

IP:

in parc in tineretului, de pe podul de la polivalenta cand mai trec cu bicla vad multe testoase ,,zbenguindu-se'' pe acolo.FREE WILLY
sv_costin
Membru de baza
[Avatar]

IP:

da dar , din pacate , majoritatea sunt testoase de florida, adica din petshop, eliberate de "iubitorii de animale". Din pacate aceste eliberari pun in pericol speciile autohtone cu care concureaza direct pentru hrana . Diferenta fata de cele de florida este ca Emys au o dieta de tip carnivor, pe cand specia de forida , considerata invaziva, are o dieta mixta.
Ionescu Mihai
Junior member

IP:

Dan Ionut Posibil sa o fi gasit iesind dintr-o gura de canalizare, mai mult ca sigur cineva, un "pescar" a prins-o a dus-o acasa, a incercat sa o tina in captivitate , sa o vanda si vazand ca nu poate (nu este "cuminte" incerca sa evadeze , in plus nu sunt multi amatori de asa ceva) a aruncat-o la WC, e normal ca odata ajunsa in sistemul de canalizare, dupa ce s-a dezmeticit a iesit la aer, cautand probabil balta , lacul din care a fost luata.
paradoxx
Aquamaster
[Avatar]

IP:

wowowow...deci exista posibilitatea ca cineva sa o fi aruncat la wc si sa fi iesit apoi miraculos la suprafata,supravietuind sistemului de tevaraie,si etc ? Greu de...imaginat..

Sunt Mandru ca sunt SUMA DEFECTELOR MELE 1488
[Email] [Yahoo!]
Ionescu Mihai
Junior member

IP:

Nu este greu de imaginat deloc, am avut parte de asemenea cazuri,depinde de marimea tubulaturii, a testoasei, in plus mai mult ca sigur ca in zona aia sunt numai case ...mai sunt unii care arunca direct la canal tot felul de mizerii, ridica capacul si toarna tot felul de zoaie, de mizerii...

Forum Index » Donatii
Go to: