[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
O nelamurire  XML
Forum Index » Plante de acvariu
Author Message
hauserBZ
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Pana azi foloseam ca fertilizant doar easycarbo.M-am decis sa mai mai adaug ceva si am luat astazi Profito si Nitro. Dozele mi le-am facut dupa cantitatea de apa din acvariul meu dar acum am un dubiu. Cu easycarbo dau in fiecare zi cu acestea 2 tot la fel sa fac zilnic?sau este alt program ?

Nisipul Rosu, Malawi 200L
[Email]
Hermit
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Cred ca ai indicatiile in prospectul produselor nu? acolo ce zice? eu am dat un search pe old Google si pe nevertebrate.ro...zice la Profito ca fie administrezi saptamanal, fie doza satamanala o imparti la 7 (zile) si administrezi zilnic. Ape limpezi

Knowledge is a deadly friend when no one sets the rules
[Email] [Yahoo!]
hauserBZ
Membru de baza
[Avatar]

IP:

pe prospect chiar nu scrie scrie doar dozajul dar multumesc m-am lamurit cat de cat

[Email]
Faye
Senior member
[Avatar]

IP:

hauserBZ wrote:pe prospect chiar nu scrie scrie doar dozajul dar multumesc m-am lamurit cat de cat

Mare idiot ala care a inventat semnele de punctuatie!

"Utilizare:
Dozajul se face saptamanal (sau zilnic, in care caz se adauga 1/7 din cantitatea saptamanala):
10 ml la fiecare 100 l"

Deci: 10ml pe saptamana la 100 de litri, sau 1.5ml pe zi la 100 de litri.

Bidonul 2016-, Borcanul 2014-2016
375L: 6 scalari, 2 thorichthys ellioti, 2 ancistrusi, 6 ramirezii electric blue, 1 sewellia lineolata, 28 cory panda, trilineatus, davidsandsi, duplicareus
hauserBZ
Membru de baza
[Avatar]

IP:

da-le naibii de semne )
multumesc pt informatie acum m-am lamurit.Si avand in vedere ca bazinul are 25 de litri n-am cum sa ii dau in fiecare zi asa ca o sa ii pun saptamanal.

[Email]

Forum Index » Plante de acvariu
Go to: