[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Peste bolnav sau nu! ?  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
andreea92
Junior member
[Avatar]

IP:

Buna tuturor. Am o nelamurire in legatura cu o femela betta... cumparata de la petshop...
Cand am luato parea bine insa acasa s-a decolorat si are un maro ciudat pe cap....
imi puteti da o parere si cam ce ar putea sa aiba? Mai am pesti in acvariu si mi-e frica sa nu ii imbolnaveasca!
Mentionez ca in acvariul de acolo de la petshop era daca nu ma insel o femela moarta dar am vazut-o tarziu...
[Thumb - IMG_20150522_151626.jpg]

[Thumb - IMG_20150522_135051.jpg]

[Thumb - IMG_20150522_151629.jpg]

stefanp
Moderator

IP:

Eu as merge pe boala velvet.
Am tratat asa ceva cu bai in apa cu sare.
Vezi articolul ce ti l-am lasat mai sus (click pe "boala velvet").

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
andreea92
Junior member
[Avatar]

IP:

Multumesc de parere.. am avut pesti bolnavi de velvet si i-am trata.. dar la ea nu e velvet.. nu are punctele specifice..nici inotatoarele cazute...
e doar maroul ala urat cred ca o fi o ciuperca ceva...
stefanp
Moderator

IP:

Nu toate cazurile trebuie sa fie identice ca si aspect...
Eu infectii fungice maronii, nu prea am vazut, dar nu pot sa bag mana in foc ca nu exista. Poti incerca in cazul asta cu JBL Fungol.

Poti arunca un ochi si aici: https://www.jbl.de/en/online-hospital/

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: