[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Lumina de noapte...  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
Radu Luchian
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Ce fel de sistem de iluminat pe timp de noapte ar trebuie pentru scalari ?
Fiidca din cate stiu, ei sunt destul de protectori in ceea ce priveste icrele si cred ca ar fi mai bine daca ar avea o lumina mai slaba si pe timp de noapte, sa se simta mai in siguranta... Cam ce ar trebui sa folosesc?

[Email] [WWW] [Yahoo!]
Radu Luchian
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Uhh... mersi, cam 'prea' detaliat

Anyway... un bec cam cum e la un frigider ar merge cred, nu trebuie ceva puternic la urma urmei, trebuie doar sa confere o vizibilitate cat de cat, nu si claritate mare, nuh? Cred ca bag unul mai micut (poate 2, unul la un capat si unul la celalalt capat al acvariului), Mersi pt sfat. Inca ceva:

-il bag la o dulie normala nuh?
-pot folosi un bec 'albastru', adica cu sticla colorata ? (nu dauneaza?... nu sporeste algele? )
[Email] [WWW] [Yahoo!]
ank12us
Junior member

IP:

poti f bine folosi un bec de la hagen,night glo se numeste,care imita lumina naturala a lunii,acelasi spectru,de 75 w.ar fi cel mai aproape de natura si e pt dulie normala,deci poti folosi o lampa de carte.e in jur de 20 ron dar face toti banii
ank12us
Junior member

IP:

si are si lumina albastra
Radu Luchian
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Mersi mult... mai intai sa iau viitorii patinti ( )... api vad cum fac. Oricum asta era problema si la ceilalti scalari pe care i-am avut (noaptea nu vedeau icrele si a doua zi ori le mancau ori erau dezinteresati...) Multzam' ... numai bine!
[Email] [WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: