Author |
Message |
aLLLx
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 21/04/2015 00:09:44
![[Up]](/forum/templates/default/images/icon_up.gif)
|
aLLLx
Membru de baza
![[Avatar]](/forum/images/avatar/8a94ecfa54dcb88a2fa993bfa6388f9e.png)
IP:
|
wolfy wrote:pai tocmai asta e: gaura de evacuare are ca un fel de teva de vreo 5 cm; de ea trebuie sa conectez noua teava; daca ea are tot 25mm nu pot sa o conectez, daca are 20 mm e prea subtire si joaca in interiorul tevii de 5 cm iar cea de 32 e prea lata si joaca pe dinafara tevii....
Ia o bucata de teava de polietilena de diametru 25 mm (din aceea neagra, pentru instalatii de apa), incalzeste-o la un capat cam pe o lungime de 6 cm si forteaz-o sa intre peste stutul din capacul filtrului. Ai grija sa nu incalzesti teava de polietilena prea tare, doar atat cat sa devina putin maleabila, daca o incalzesti prea tare o sa se "shifoneze" la capat si nu o sa intre cum trebuie pe stut. Merge la fel si cu teava de PVC dar nu cred ca gasesti teava de PVC mai subtire de 32 mm.
|
|
 |
wolfy
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 21/04/2015 07:08:10
|
wolfy
Senior member
IP:
|
kirucd wrote:
wolfy wrote:pai tocmai asta e: gaura de evacuare are ca un fel de teva de vreo 5 cm; de ea trebuie sa conectez noua teava; daca ea are tot 25mm nu pot sa o conectez, daca are 20 mm e prea subtire si joaca in interiorul tevii de 5 cm iar cea de 32 e prea lata si joaca pe dinafara tevii....
Vezi ce scrie pe capacul albastru, undeva ar trebui sa fie stantat din ce material este facut, presupun ca este polipropilena (PP).
Caz in care poti sa lipesti o teava de polipropilena, exact ca la instalatiile de apa, se topeste capatul tevii si se lipeste in capacul
albastru. Polipropilena nu se lipeste decat prin topire, la fel ca si polietilena, nu exita adezivi care sa lipeasca nici una nici alta.
@Calin multumim pentru tabel 
pe capac nu scrie nimic din ce ai indiocat tu; singura chestie care scrie e "made in italy"
|
nimic nu e ceea ce pare |
|
 |
wolfy
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 21/04/2015 07:11:24
|
wolfy
Senior member
IP:
|
OmuCuVak wrote:Mergeti la romstal, indiferent de oras si intrebati acolo. O sa gasiti ajutor fara probleme si o sa gasiti si piesele dorite robineti plastic si alte mufe din plastic. Succes
Ai fi surprins: am fost la Romstal cu piesa in mana si baietii nu au putut sa imi recomande nimic
De asemenea, pentru bucuresteni, robinetii de plastic se gasesc la magazinul central de langa Big Berceni si, cu ceva noroc, la cel din Drumul Taberei. La restul magazinelor nu se gasesc. Cel putin asta mi-au spus ieri cei de la Romstal Stefan cel Mare...
|
|
 |
marcusyon
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 21/04/2015 07:33:10
|
marcusyon
Senior member
![[Avatar]](/forum/images/avatar/97de76211cd2efdefa4b8226e6cbf649.jpg)
IP:
|
wolfy wrote:
OmuCuVak wrote:Mergeti la romstal, indiferent de oras si intrebati acolo. O sa gasiti ajutor fara probleme si o sa gasiti si piesele dorite robineti plastic si alte mufe din plastic. Succes
Ai fi surprins: am fost la Romstal cu piesa in mana si baietii nu au putut sa imi recomande nimic
De asemenea, pentru bucuresteni, robinetii de plastic se gasesc la magazinul central de langa Big Berceni si, cu ceva noroc, la cel din Drumul Taberei. La restul magazinelor nu se gasesc. Cel putin asta mi-au spus ieri cei de la Romstal Stefan cel Mare...
Cei de la Romstal nu mi se par deloc de ajutor, cel putin cei din Drumul Taberei si aici vorbesc de cei care ar trebui sa te ajute la raft.
|
American Cichlids V.720 http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/32557.page
American Cichlids V.1200
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/0/45405.page |
|
 |
OmuCuVak
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 21/04/2015 18:28:27
|
OmuCuVak
Junior member
IP:
|
Robineti de plastic sunt la sectiunea de irigatii-aspersoare. Decide ce vrei si spune-mi si iti fac eu o lista exact cu produsele si codurile romstal. http://www.romstal.ro/robinet-irigatii-plastic-fe-fe-1-2-p24861.html sunt si coturi cu filete sau fara....gasesti multe. Daca vrei te pot ajuta , mesaj pe pm
|
|
 |
wolfy
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 23/04/2015 07:34:32
|
wolfy
Senior member
IP:
|
produsele le aveam identificate, m-am dus cu printuri dupa pagina fiecaruia, cu coduri de produs, etc, dar baietii au ridicat din umeri si au zis ca doar la magazinul central. La insistentele mele, au binevoit sa verifice si la magazinul din Drumul Taberei si mi-au confirmat ca se gasesc si acolo.
Pana la urma, cred ca sambata o sa ajung totusi la sediul central....
|
|
 |
wolfy
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 27/04/2015 07:07:12
|
wolfy
Senior member
IP:
|
sambata am fost la romstal si am rezolvat problemele, atat la robinetii de gardina si adaptoare(stuturi) cat si pentru imbinarea din capacul de la filtru cu teava. Pentru filtru, rezolvarea a fost nesperat de simpla: un adaptor care face imbinarea intre dimensiunea de 25 cu alt 25. Valoare piesa : cca 2,5 lei. Ma intreb cum toti ceilalti la care am intrebat (inca vreo 5- 6 magazine mari de profil) nu s-au gandit la rezolvarea asta....
|
|
 |
|