[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Dennerle scaper's soil  XML
Forum Index » Discutii generale
Author Message
Cashgrab
Junior member
[Avatar]

IP:

Salut,

Am o nelamurire!
Am observat ca acest substrat vine la pungi de 4L si 8L, evident punga mai mica e recomandata pentru un scaper tank nano iar punga mare pentru cel de 50l.
Daca a folosit cineva acest produs, ma lamureste si pe mine cum a incaput un substrat fertil (sub) + (peste) solul asta de 8l in cel de 50l?
Adica, intr-un setup de ada cube cu dimensiuni asemanatoare intra 3l de ada amazonia soil si intr-un scaper tank trebe 8l..
E vrio diferenta la granulatie? asta de la dennerle nu merge cu alte substraturi fertile?
Idea e ca vreau sa-l pun intr-un alt acvariu decat cel scaper (pe considerentul ca pretul e mai mic, adica ADA si tropica 9l cu mult peste pretul unui dennerle scaper soil de 8l)
diferenta e ca dennerle e mai putin cu 1l (undeva la 1.25 kg de sol mai putin)

Va multumesc
[Yahoo!]
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

Nu sunt sigur ca am inteles bine intrebarea, dar acest sol e unul complet, nu se foloseste in combinatie cu alt sol/pietris.

Citez din instructiunile produsului:

"Put the unwashed soil into the dry aquarium to a depth of approx. 3-5 cm. Arrange decorative objects. Add plants (keep moist while planting by spraying regularly) Finally, carefully fill with water without disturbing the soil. Any clouding will clear within a few hours"

http://dennerle.com/en/products/aquaristic/aquascaping/soil-fertilization/scapers-soil

edit: pe aceeasi pagina scrie ca are granulatie intre 1 si 4mm

This message was edited 1 time. Last update was at 03/03/2015 19:09:32

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
Cashgrab
Junior member
[Avatar]

IP:

Atunci face sens, cum intra 8l de sol in scaper tank de 50l. Obtii un 4-5cm de strat

This message was edited 1 time. Last update was at 03/03/2015 19:13:49

[Yahoo!]
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

Tot din descriere aflam ca punga de 8 litri e suficienta pentru Dennerle Scaper's tank 50

DST50 are Lxl 45x36cm

Asta inseamna ca cei 8 litri de sol vor forma o patura groasa de exact 5cm.

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]

Forum Index » Discutii generale
Go to: