[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Spathiphyllum...  XML
Forum Index » Plante de acvariu
Author Message
Radu Luchian
Membru de baza
[Avatar]

IP:

"Spathiphyllum wallisii" este o planta de apartamnet din locuinta mea. Am gasit niste chestii interesante pe site-ul de mai jos, cum ca ar putea fi tinuta si in acvariu (dar supravietuieste doar cateva luni). Se poate prelungi cumva durata de viata?

Pe pagina principala spune ca traieste cateva luni, apoi daca intra-ti pe link-ul "demands" (de la sfarsitul datelor generale), veti observa ca nivelul "medium" care este scris acolo spune ca poate prospera in acvarii.

// A terrarium plant sometimes used in aquariums and goldfish bowls. Can be used as a decorative plant, but only lasts a few months.

// "Average" means that the plant does not have many requirements and that it will thrive in most aquaria.

http://www.tropica.com/default.asp
[Email] [WWW] [Yahoo!]
Intros
Senior member
[Avatar]

IP:

Rezista in acvariu mult mai putin decat Saururus cernuum care merge bine la un acva-terrarium, deci nu merita sa o folsesti decat in terrarium. Poti incerca cu Anubiasi mari, gen A. congensis cu care aduce si care rezista bineinteles mult mai bine in apa (dar si semiemers).

Acei care cer minuni nu se indoiesc ca ei cer naturii intreruperea minunilor ei.
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Lista neagra a plantelor de acvariu. Mai bine nu te risca.
Radu Luchian
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Yuck... cik e si otravitoare... oricum, nu stiu daca are rost sa ma risc, sunt destule altele... Mersi
[Email] [WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Plante de acvariu
Go to: