Salut din nou! Am tot studiat pe acest forum despre puiul de discus, si am decis sa iau 10 pui si nu 4 cum am vrut initial. Dar se pare ca de ce m-am temut , de aia nu am scapat Unul din ei sta mereu, separat de card si nu mananca, cu toate insistentele mele (i-am dat de mancare si in zona lui). Ii am de o luna. Are vreo sansa? Sau asta este?
My gallery:
http://www.acvariu.ro/coppermine/index.php?cat=12439
1.ce le dai sa manince?...banuiesc ca granule...
2.cita apa schimbi si de cite ori pe zi , pe saptamina?...schimburi cit mai dese , 25-30% de fiecare data, sunt cel mai recomandate cind pestii sunt inca puiuti...daca poti zilnic si mai bine , daca nu macar de 3 ori pe saptamina...
3.schimba te rog pietrisul acela cu unul mai fin,2-3 mm...acum sau mai tirziu o sa ai probleme cu hrana neconsumata , care se va descompune in acel pietris mult prea mare...asa i-mi pare mie din poza...
4.daca ceilalti maninca , observa ce face cel cu probleme...defecheaza sau nu?...ceva tubulete alb-transparente ? atunci ai o problema serioasa si trebuie sa-i tratezi pe toti pt viermi intestinali....metronidazol 7-10mg/litru...daca nu defecheaza deloc, atunci are o ocluzie intestinala datorata de regula hranirii cu hrana sub forma de granule , granule ce nu s-au hidratat suficient pina au fost inghitite de peste si care apoi au inceput sa-si mareasca volumul in intestinul acestuia....solutia? sulfat de magneziu (sare amara)de la farmacie...1 lingurita la 20 litri...