A fost o chestie amuzanta, lampa a ajuns intr-o singura zi de la Hong Kong la Bucuresti (aprox 8135 km) si apoi a durat 4 zile sa intru in posesia ei Pe langa faptul ca mi-a tras-o DHL-ul de ma ustura si acum..
Vanzatorul de pe Aliexpress a fost super de treaba, am stat cu el la povesti, i-am explicat cum vreau s-o montez in capacul de lemn, care e spatiul util in capac, ce fel de acvariu am si mi-a construit lampa din 2 module care s-au potrivit de minune.
Aseara am fost al dracului de harnic - am montat lampile in sufragerie, la un an si ceva de la renovare - pana acum am stat cu 2 fasunguri atarnate din tavan, am inlocuit un T-eu si niste nipluri la nisa cu tevi de la baie, am intins fitinguri si tevi prin toata casa apoi le-am strans, iar intr-un final am montat si lampa la acvariu. Ma, atat de fericit n-am mai fost de la primul act sexual cu finalizare Controllerul e super usor de folosit (in genul celor de la ATI Sunpower), lumina se difuzeaza uniform si foarte placut ochiului, temperatura in capac e mai scazuta decat era cu cele 2 AI Prime. Una peste alta, sunt foarte multumit de alegerea facuta
Acum am 6 goby de marea neagra, pusi de sacrificiu, pentru grabirea ciclarii (aseara am terminat si sticla de Stability) si un crevete, tot autohton - merci Hadule, mare boier Daca vor supravietui sau nu.. vedem. Salinitatea e mica - 1022, pejtii mananca de se sparg (atat artemia cat si alge nori rosii - merci Andrei!), teste nu am si mi-am propus sa nu am niciodata, ca iar apare batranul ala cu alchimistii lui Ciortanii ii voi cumpara prin decembrie, cand bazinul va avea ~3 luni. Pana atunci, il las in pace sa-si vada de treaba lui
dan.pavelescu wrote:... ca iar apare batranul ala cu alchimistii lui ...
M-a strigat careva?
Cand termini algele alea de la Andrei, incearca si cu alge Nori de la MegaImage (d-alea pentru sushi). Pestii mei mancau de rupeau.
In rest, sa-ti fie de bine si sa fie un bazin cu noroc!
Guvizii aia sunt ceva blennidae... nu sunt goby.
Asta asa, doar de dragul conversatiei cu tine.
Am avut si eu, in primul setup... au trait cateva luni, bine merci. Au murit din senin, la interval de cateva zile... am pus-o pe seama diferentei de salinitate, care probabil ca le-a afectat rinichii.
Acum am 6 goby de marea neagra, pusi de sacrificiu, pentru grabirea ciclarii (aseara am terminat si sticla de Stability) si un crevete, tot autohton - merci Hadule, mare boier Daca vor supravietui sau nu.. vedem. Salinitatea e mica - 1022, pejtii mananca de se sparg (atat artemia cat si alge nori rosii - merci Andrei!), teste nu am si mi-am propus sa nu am niciodata, ca iar apare batranul ala cu alchimistii lui Ciortanii ii voi cumpara prin decembrie, cand bazinul va avea ~3 luni. Pana atunci, il las in pace sa-si vada de treaba lui
lasa sa-ti dea Ala cu barba sanatate cata meriti tu my friend!!! nici nu isi putea gasi un loc mai bun acei BLENNY ignorantule!!!!
si te rog io din tot sufletul meu de copchil neprihanit fa un filmulet la ora mesei...
Daniel, Daniel....Si daca nu atrageam eu atentia undeva pe acest forum (cred la"Topic de facut posturi), ca DHL-ul e de evitat la transportul din afara Uniunii, dar... Intr-un fel tot e bine, ti-ai facut prieteni noi cu ochi migdalati cu aceasta ocazie.
Felicitari pentru acvariu, minunata treaba a iesit!
This message was edited 1 time. Last update was at 21/09/2016 09:30:32
Stiu, a fost un risc asumat si n-am prea avut loc de intors (in curand plec si nu puteam risca sa stau intre 20 si 60 de zile sa ajunga pachetul..)
Merci!