[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
recomandari plante  XML
Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Author Message
psihoactiv
Member
[Avatar]

IP:

Salut, revin dupa o perioada de inactivitate cu principala mea problema.... PLANTELE.
In sfarsit am reusit sa prind experienta, sa fertilizez, sa suplimentez lumina si sa stabilizez bazinul, in sfarsit nu mai am alge, acum, vazand ca plantelor le merge bine vreau sa schimb cel putin 80% din plante( cele pe care le am in prezent sunt 2-3 cumparate, restul primite din donatii) nu am vrut sa investesc in plante pt ca stiam ca nu o sa am succes din prima... asa a si fost!
Acum as avea nevoie de voi in ceea ce priveste listarea unor plante care sa imi puna in valoare dimensiunea bazinului si care sa reziste la conditiile din bazinul meu.
Acvariu: 100x40x45 180l brut, net undeva pe la 150... Lumina 3 t8 de 30w 865 sapt asta o sa pun si un osram proflora.
Fertilizare: profito 2.5 ml/zi, kalium 2.5 ml/zi, easy carbo 5ml/zi si co2 din pet 2bps(cu un reactor diy(momentan))
Ph- 7 KH- 6 GH 10 NO2- 0 NO3- 10 maxim(inafara de ph testele dunt 6in 1 jbl)
psihoactiv
Member
[Avatar]

IP:

niste poze cu bazinul dupa tunsoare si rearanjare (defilam cu ce avem)apa tulbure si mentionez ca pestii i-am donat,,, am pastrat decat o pereche blue acara un ram si 2 cory
[Thumb - 20150123_131357.jpg]

[Thumb - 20150123_131404.jpg]

[Thumb - 20150123_131334.jpg]

stefanp
Moderator

IP:

Acvariul pare sa mearga bine.
Cum e apa tulbure? Ca mie nu mi se pare ...

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
psihoactiv
Member
[Avatar]

IP:

pai am rascolit cateva bile de la jbl din substrat, plus ca am scos plantele cu tot cu radacina.... nu am vrut sa tai radacinile si la le las in nisip, poza e facuta la cateva ore dp operatiea de dezradacinare) asa mult mi-as dori o planta rosie (ar rezista?)
psihoactiv
Member
[Avatar]

IP:

Nu se vede ca e apa tulbure din cauza calitatii slabe a pozelor, sunt facute cu telefonul.... nu ma indur sa cumpar un aparat foto , ma rog... sunt multe bucatele mici de radacini in suspensie si bilele alea de la jbl tare pacatoase sunt.
stefanp
Moderator

IP:

Pentru rosu incearca niste ludwigia repens rubin.
Sau mai micuta alternanthera reineckii mini.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
psihoactiv
Member
[Avatar]

IP:

Multumesc de sfat, m-ar ajuta si alte sugestii de plante (nu neaparat rosii) care sa nu fie mai pretentioase decat ce pot sa le ofer eu, cum ziceam vreau sa schimb aproape toate plantele.
Va astept cu propuneri

Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Go to: