[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Un nou inceput!  XML
Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Author Message
qwerty
Senior member
[Avatar]

IP:

Aceasi problema am intampinat-o si eu, se mai intepeneste sertarul de jos, dar nu ma deranjeaza. Am un carlig cu care il trag afara.

Pleaca-ti urechea la vorba folositoare, chiar daca vine de la un copil; nu asculta vorba urata, chiar daca vine de la un batran.

[WWW] [ICQ]
Blue14
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Ba chiar cred ca e mai bun decat tetratec, se tetratec se plang multi ca curg!

My nano reef

[Email]
Tonelson
Member

IP:

ce volum avea canistra?
cate cosuri?
ce putere?
inaltimea maxima?
debit?
De unde l-ati luat si cat v-a costat transportul?
qwerty
Senior member
[Avatar]

IP:

qwerty wrote:Il am din Februarie 2014. Nu stiu cat de fiabil va fi in timp. Momentan sunt multumit de el. Are volum mare canistra, 12 litri, 3 sertare, ax ceramic si Uv. Pana acum nu am avut probleme sa curga. Este destul de bine finisat. Piese de schimb se gasesc, eu mai am doua rotoare rezerva in caz de...
In principiu am urmarit sa fie volumul mare la canistra, diametrul mare la furtune si are un plus ca este axul ceramic. Il am plin cu 5 litri de Siporax. Parerea mea personala este ca virgula canistrele externe nu au tehnologie extraterestra incat sa fiu nevoit sa cumpar un anumit brand. Acum fiecare cu parerea lui. Cand se va arde, ca altceva nu poate pati, voi cumpara tot un CHINEZ

Am specificat aici
debit 1400l/h, 55watt+9watt UV

This message was edited 2 times. Last update was at 31/12/2014 01:21:29

Pleaca-ti urechea la vorba folositoare, chiar daca vine de la un copil; nu asculta vorba urata, chiar daca vine de la un batran.

[WWW] [ICQ]
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

Andrei, orice filtru curge daca nu-l exploatezi cum trebuie

Dupa cate imi dau seama, tu esti mai tinerel asa, as zice 14-16 ani, dupa cum te exprimi. Asculta o vorba aici de la mine, ca am vazut mai multe si am prins bancurile cu Jivkov:
Sun-Sun nu o sa fie nici de acum in 1000 de ani mai bun ca Tetra. Intr-adevar, stii tu ceva de filtrele Tetratek, au avut o problema de proiectare si fabricatie, la garniturile de la hose adapter, dar asta s-a rezolvat de acum 2-3 ani.
Stiu ca esti entuziast si asta e motivul pentru care te repezi sa dai sfaturi, dar cand o faci fa-o din experienta personala, nu din ce ai auzit pe la altii, ca induci lumea in eroare.

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
qwerty
Senior member
[Avatar]

IP:

Andrei1234 wrote:Ba chiar cred ca e mai bun decat tetratec, se tetratec se plang multi ca curg!

Am avut TetraTec 700. Nu a curs, dar conexiunile de la furtune au plesnit ca scobitorile. De cate ori umblam la ele plesnea cate ceva.

This message was edited 1 time. Last update was at 31/12/2014 01:26:27

[WWW] [ICQ]
Tonelson
Member

IP:

Multumesc!
Blue14
Aquamaster
[Avatar]

IP:

dan.pavelescu wrote:Andrei, orice filtru curge daca nu-l exploatezi cum trebuie

Dupa cate imi dau seama, tu esti mai tinerel asa, as zice 14-16 ani, dupa cum te exprimi. Asculta o vorba aici de la mine, ca am vazut mai multe si am prins bancurile cu Jivkov:
Sun-Sun nu o sa fie nici de acum in 1000 de ani mai bun ca Tetra. Intr-adevar, stii tu ceva de filtrele Tetratek, au avut o problema de proiectare si fabricatie, la garniturile de la hose adapter, dar asta s-a rezolvat de acum 2-3 ani.
Stiu ca esti entuziast si asta e motivul pentru care te repezi sa dai sfaturi, dar cand o faci fa-o din experienta personala, nu din ce ai auzit pe la altii, ca induci lumea in eroare.

Pai am 14 ani, stie toata lumea de pe forum, sti si eu ca sun sun nu e mai bun ca tetra, personal nu am folosit si nu am de gand sa folosesc sun sun, dar nici filtre tetratek nu o sa folosesc deoarece imi place mai mult Eheim!

My nano reef

[Email]
Daniel1402
Membru de baza
[Avatar]

IP:

qwerty wrote:IUUUIIII!!!!!, daca vede @Faraonul si restul

????? Fa-ma sa-nteleg care-i treaba.
Merci!
qwerty
Senior member
[Avatar]

IP:

Andrei1234 wrote:
Si uite-te la carciuma la un topic cu stiker, Cred ca imi fac cont de facebook!

Ai primit raspuns de la @andrei

[WWW] [ICQ]
qwerty
Senior member
[Avatar]

IP:

dan.pavelescu wrote:
Nici el nu stie de ce. Intre patronul de la Tucradio si elderii forum-ului exista niste neintelegeri, care nu ne privesc nici pe noi, nici pe Andrei.

This message was edited 1 time. Last update was at 31/12/2014 02:25:53

[WWW] [ICQ]
Daniel1402
Membru de baza
[Avatar]

IP:

qwerty wrote:
dan.pavelescu wrote:
Nici el nu stie de ce. Intre patronul de la Tucradio si elderii forum-ului exista niste neintelegeri, care nu ne privesc nici pe noi, nici pe Andrei.

Scuze pt reclama!
Nu stiam de aceasta neintelegere.
Tonelson
Member

IP:

LA MULTI ANI!!!
Tonelson
Member

IP:

Cum pot deslipi un filtru juwel de sticla acvariului fara sa se rupa?
O sa vin cu poze dupa ce voi planta acvariul.
qwerty
Senior member
[Avatar]

IP:

Cu ce a fost lipit?

[WWW] [ICQ]
Tonelson
Member

IP:

Asa a venit acvariul cu filtrul lipit.
qwerty
Senior member
[Avatar]

IP:

Probabil este lipit cu silicon. Nu ai o poaza? Incearca cu un cutter, intre sticla si filtru.

[WWW] [ICQ]
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

Tonelson wrote:Cum pot deslipi un filtru juwel de sticla acvariului fara sa se rupa?

De obicei, filtrele acelea interne (Juwel) sunt lipite cu silicon (in cateva puncte)... se baga o lama de cutter si se taie siliconul.

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
Leon
Member
[Avatar]

IP:

koala wrote:
Tonelson wrote:Cum pot deslipi un filtru juwel de sticla acvariului fara sa se rupa?

De obicei, filtrele acelea interne (Juwel) sunt lipite cu silicon (in cateva puncte)... se baga o lama de cutter si se taie siliconul.

exact asa am facut si eu, iar siliconul ramas pe geam se razuieste usor

http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/20/14266.page
[Yahoo!]
Tonelson
Member

IP:

Multumesc!
Vreau sa il schimb cu un fan 3 plus ( mi se pare mai bun)
Este ok?

Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Go to: