[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Vreau muschi de Java !  XML
Forum Index » Schimburi
Author Message
Radu Luchian
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Vreau sa imi acopar si eu acvariul cu muschi.... este cineva interesat? Poate un schimb? Am ancistrusi frumusei... aproximativ 3-4 cm si sunt dispus sa fac un schimb corect... Pls help !
[Email] [WWW] [Yahoo!]
Monique
Junior member

IP:

Nu am muschi java dar am Microzorium, mult mai frumos si mai interesant ca java. Eu as vrea in schimb, daca ai, anubias.
[Yahoo!]
Radu Luchian
Membru de baza
[Avatar]

IP:

sorry nu am anubias...
[Email] [WWW] [Yahoo!]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

radu_luchian wrote: sorry nu am anubias...

Si mai sunteti tare "aproape"... Mai aruncati si voi un loc la locatie inainte de a va oferi sa donati sau sa faceti schimburi.
fipilica
Senior member
[Avatar]

IP:

Daca nu e urgenta si nu gasesti mai mult in alta parte cred ca pot sa iti trimit saptamana viitoare un smoc sa ai de samanta . Creste destul de repede in conditii propice

...
[Yahoo!] [MSN]
Radu Luchian
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Sa-mi trimiti adik prin posta nu? Ar fi frumos ca de asteptat astept, oricum nu pot face nimic...
[Email] [WWW] [Yahoo!]
Radu Luchian
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Dolly wrote:
radu_luchian wrote: sorry nu am anubias...

Si mai sunteti tare "aproape"... Mai aruncati si voi un loc la locatie inainte de a va oferi sa donati sau sa faceti schimburi.

Ma uit mereu la 'locatie' , dar stiam ca muschiul se poate trimite si prin posta... cred...
[Email] [WWW] [Yahoo!]
sibu
Junior member

IP:

imi puteti trimite si mie un gram de muschi? Caut de cativa ani buni. Binenteles ca o sa platesc taxele postale. Cand o sa se inmulteasca o sa dau si eu la cei ce doresc. Promit. Daca vrei sa imi trimiti ... iti dau adresa mea pe pm. Nu stiu ce sa iti ofer la schimb ... eu cresc doar carasi (de 16 ani) ai caror puii ii donez . Acum am cam o suta de puii, dar au doar 2 saptamani, daca doresti, ti-i pot trimite pe toti peste o luna-doua(sau macar atati cati mai traiesc ... de obicei nu imi mor prea multi)
sibu
Junior member

IP:

radu_luchian wrote:
Ma uit mereu la 'locatie' , dar stiam ca muschiul se poate trimite si prin posta... cred...

se poate trimite intr-o punguta de plastic cu un pic de apa (si totul intr-o cutie de carton) sau chiar intr-un borcanel de plastic cu ceva apa si bine inchis (iarasi pus intr-o cutie de carton). Greutatea este foarte mica si in general nu face mai mult de 2-3 zile din orice colt al tarii.
Radu Luchian
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Hmmm, atunci e misto... 'connecting people' Mersi
[Email] [WWW] [Yahoo!]
fipilica
Senior member
[Avatar]

IP:

sibu wrote:imi puteti trimite si mie un gram de muschi? Caut de cativa ani buni. Binenteles ca o sa platesc taxele postale.

Daca o sa am destul pentru amandoi nici o problema. Despre ceva in schimb ... nu nevoie . Mai vorbim pe PM despre detalii.

...
[Yahoo!] [MSN]
Radu Luchian
Membru de baza
[Avatar]

IP:

rezolvat
[Email] [WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Schimburi
Go to: