[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Filtrare  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Tonelson
Member

IP:

Salut 2 filtre externe sun sun:404A si 404B sunt de ajuns pentru un acvariu de 270l?
Cat de bune sunt?

This message was edited 1 time. Last update was at 14/12/2014 00:47:06

qwerty
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut. Este mai mult decat suficient. Eu am 403B, plin cu 5 litri de Siporax. Il am din Februarie, merge foarte bine, nu este extrem de silentios, ca si Tetra pe care l-am avut. Dar ca sa il auzi trebuie sa te apropii bine de el. Gasesti piese de schimb la ele, nu este problema. Eu iti recomand sa le umpli cu material bio, macar unul. Ai destul debit incat sigur va trebui sa reduci din el. Asta o faci din clapeta din mijloc.

Pleaca-ti urechea la vorba folositoare, chiar daca vine de la un copil; nu asculta vorba urata, chiar daca vine de la un batran.

[WWW] [ICQ]
Laurentiu
Junior member
[Avatar]

IP:

qwerty wrote:Eu iti recomand sa le umpli cu material bio, macar unul. Ai destul debit incat sigur va trebui sa reduci din el. Asta o faci din clapeta din mijloc.

Chiar ambele pline cu material bioologic.Ai nevoie de filtrare biologica nu de filtrare mecanica.
Ce material sa folosesti...in tot al 3-lea topic se discuta asta.Mergi pe calea batatorita de altii care folosesc si pot sa recomande !
Eu iti recomand Matrix si BioRio.

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: