[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
recomandari plante  XML
Forum Index » Plante de acvariu
Author Message
schlucky
Junior member

IP:

din cauza unei inv. de alge de care nu am mai reusit sa scap, m-am hotarat sa refac acv., primul pas l-am facut: curatat si pus floradepo pt. plante, pietris si apa si pus la ciclat ...astept cateva zile si vreau sa pun plantele....mi s-a recomandat pe forum sa aleg plante cu crestere rapida

INTROS
Fa rost si de alte multe plante cu crestere rapida - Higrophilla difformis, Rotala indica, Ludwigia repens, si incepe replantarea....

[ http://www.acvariu.ro/forum/viewtopic.php?t=3130 ]

acum as avea nevoie de niste sfaturi in alegerea plantelor .... si anume ce plante pe langa cele recomandate de INTROS as mai putea cumpara sa nu fie extrem de pretentioase (caci mi-e teama inca de alge) as vrea sa pun cca. 5-10 feluri

acv. are 160l, iar pesti: ancistrus/cory/ neoni, guppy ..... astia asteapta sa isi reia locul in acv. altii momentan nu cred ca vor mai veni, mai incolo mai vedem

mersi de sfaturi
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

schlucky wrote:
acum as avea nevoie de niste sfaturi in alegerea plantelor .... si anume ce plante pe langa cele recomandate de INTROS as mai putea cumpara sa nu fie extrem de pretentioase (caci mi-e teama inca de alge) as vrea sa pun cca. 5-10 feluri

Mai poti pune Echinodorus, citeva fire de Elodeea, Nucus, Vallisneria, Anubias nana pe o buturuga sau pe o piatra mai mare si necalcaroasa - pe aceasta din urma o legi cu guta pina se prinde. Si poti consulta site-ul www.tropica.com unde iti arata pozele si cerintele plantelor.
schlucky
Junior member

IP:

ok mersi pt. raspuns

Forum Index » Plante de acvariu
Go to: