[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Boala guppy  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
opaliu
Member

IP:

Am lipsit de acasa cateva zile, iar cind am venit fata mea guppy are coada franjurata(parca ar fi mincata de ceva)iar pe innotatoare are citeva puncte albe.Cu ce o pot trata ca sa nu o pierd?Multumesc!
stefanp
Moderator

IP:

Coada franjurata suna a fin rot (asta daca nu ai alti pesti agresivi prin acvariu).
Punctele albe, daca sunt mici, pot fi gris (Ichtyophthirius).

Bolile insa in general si mai ales fin rot sunt apanajul unei ape viciate din punct de vedere calitativ.

This message was edited 1 time. Last update was at 06/11/2014 18:38:40

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
delta
Junior member
[Avatar]

IP:

opaliu wrote:Am lipsit de acasa cateva zile, iar cind am venit fata mea guppy are coada franjurata(parca ar fi mincata de ceva)iar pe innotatoare are citeva puncte albe.Cu ce o pot trata ca sa nu o pierd?Multumesc!
pune si tu o poza despre exemplarul acela...

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: