[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Twinstar  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
psihoactiv
Member
[Avatar]

IP:

Astea chinezesti sunt de 3 tipuri al fel ca cele originale pt 3 dimensiuni de acvariu, cand am zis 90@ din cazuri a fost ok, adica o singura data s-a intamplat sa nu imi ajunga comanda iar sellerul mi-a returnat banii si si-a cerut scuze, toate pachetele au venit foarte bine ambalate, dar cutiile sunt putin rotunjite la colturi) chiar ma bate gandul sa comand unul sa vad ce si cum, pt ca ma cam napadeste o bga
petre florentin
Member
[Avatar]

IP:

sal,rog pe cei care au folosit Twinstar sa posteze parerile lor despre acest aparat,multumesc anticipat
monoceros
Member
[Avatar]

IP:

stefanp@, vm70@, si cei care ati mai avut experiente cu acest tip de device, ati putea sa ne spuneti cum functioneaza controlerul,... din cate am mai citit pe net ar fi vorba de activarea electrolizei doar pentru cateva minute pe ora, dar mai exact cate minute?
vm70
Member
[Avatar]

IP:

Activarea se face automat dupa un algoritm intern, nu stiu daca dureaza mai mult de 1-2 minute, si daca durata este constanta. Am observat ca deseori se activeaza cand bag mana in apa.

Reef 600L / Planted
oddyutza
Junior member

IP:

ori este o mare pura coincidenta, ori are si senzorel
[WWW] [Yahoo!]
stefanp
Moderator

IP:

Programul de inceput la modelul Nano este cu perioade de functionare de 15 secunde alternante cu perioade de 30 de secunde. (o data la 15 si la 30 de minute)
Dupa care, de prin a treia saptamana cred (nu imi mai aduc aminte exact) algoritmul s-a modificat si avea doua perioade de functionare imediat unul dupa altul (la un minut distanta).
Dupa care nu l-am mai urmarit

Senzor nu are.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
petre florentin
Member
[Avatar]

IP:

sal,rog o parere despre beneficiile acestui aparat,multam
stefanp
Moderator

IP:

Despre beneficiile teoretice au pus colegii un link mai sus.

Din experienta mea: http://acvablog.ro/ro/twinstar-part-ii/

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
JustCoCo
Junior member

IP:

Nu a mai folosit nimeni twinstar-ul ???
Haideti cu recenziile domnilor !!!
Azi am facut si eu unul.
[Thumb - -facebook_1508433697712.jpg]

This message was edited 1 time. Last update was at 19/10/2017 21:13:45

Liv
Ultrahigh member

IP:

E cam scump si putini il folosesc.
Pt. cei ingrijorati de efectele Ca(OH)2, Mg(OH)2 si KOH - hidroxizi aparuti ca urmare a electrolizei - in primul rind vor participa la electroliza (fiind generati in apropierea electrozilor). Cit timp e alimentat cu curent vor ramine in apropierea electrozilor. Dupa ce se opreste curentul se vor combina cu CO2 (toti sint folositi ca absorbant de CO2 - inclusiv pe statia spatiala) rezultind carbonatii care au fost initial descompusi in hidroxizi. Oricum cantitatile de hidroxid generate de electroliza sint de ordinul 5-30 parti pe milion Valoarea e mare din cauza KNO3 care va participa si el la electroliza.

Ca idee - in loc de plase metalice s-ar putea folosi electrozi de grafit - ii gasiti in creioane sau ca mine pt. creioanele metalice, dar sint foarte putin rezistenti din punct de vedere mecanic.

Sa aveti animale sanatoase, plante frumoase si apa limpede.

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: