[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Temperatura apei  XML
Forum Index » Vivipari
Author Message
opaliu
Member

IP:

Am in acvariul meu guppy,xipho,moly si cory;la cite grade ar trebui sa fie apa avand in vedere ca mi-a murit de fine root(avea la coada si la aripioare ceva)?
stefanp
Moderator

IP:

Nu trebuia sa deschizi alt topic, puteam discuta la "Boli".
Boala nu are legatura cu temperatura, atat timp cat e o temperatura in jurul valorii optime, ca sa nu "streseze" pestii.
Un 24 grade Celsius ar fi numai bine.

Verifica in schimb parametrii apei (amoniac, nitriti, nitrati) si ajusteaza filtrarea si numarul pestilor.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
opaliu
Member

IP:

Am pus incalzitorul la 24gr. si pestii s-au refugiat prin colturile acvariului iar cory era sa moara.Sa pun incalzitorul pe 21-22gr.?Multumesc!
stefanp
Moderator

IP:

24 de grade nu e mult pentru pestii astia.
Ai crescut brusc temperatura?

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
Panda23
Junior member
[Avatar]

IP:

Nu este mult 23-24 de grade este ok.

Daca iti propui ceva nu renunta niciodata este posibil sa pierzi!

image
opaliu
Member

IP:

Am testat temperatura apei iar cind incalzitorul era setat pe 21gr apa avea 24gr si de aceea pestii se simteau rau.
delta
Junior member
[Avatar]

IP:

opaliu wrote:Am in acvariul meu guppy,xipho,moly si cory;la cite grade ar trebui sa fie apa avand in vedere ca mi-a murit de fine root(avea la coada si la aripioare ceva)?
care dintre ei a murit?

Forum Index » Vivipari
Go to: