[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Sajica  XML
Forum Index » Donatii
Author Message
Sorin3030
Member

IP:

Am 4 pui de sajica http://diszhal.info/english/cichlids/en_Cryptoheros_sajica.php .Dimensiunea,cam 6-7 centimetri.Vreau sa donez cel putin 3 dintre ei,inca nu m-am decis daca pastrez sau nu vreunul.Pestii se ridica din Aviatiei(zona metrou Aurel Vlaicu sau hotel Erbasu).Se doneaza doar daca aveti conditii decente pentru ei,adica minim 200 de litri brut si pesti care sa nu ii manance.Au stat 2 saptamani intr-un acvariu cu ciclide africane si nu le-a fost bine.Au ajuns la mine,dar nu am spatiu sa ii tin pe toti.Cine ii doreste ma poate suna la 0722 510 117 si stabilim detaliile.
Sorin3030
Member

IP:

Dau si unul singur daca isi doreste cineva o "piesa centrala" intr-un acvariu mai mic.200 litri brut e conditia pentru toti 4
Bora
Junior member

IP:

Sorin3030 wrote:Dau si unul singur daca isi doreste cineva o "piesa centrala" intr-un acvariu mai mic.200 litri brut e conditia pentru toti 4

Salut,

Crezi ca se intelege cu un scalar intr-un acvariu de 120l?

Multumesc frumos,
Catalin.

This message was edited 2 times. Last update was at 15/10/2014 18:02:54

Sorin3030
Member

IP:

Sigur,nu sunt pesti agresivi,plus ca pt moment sunt mititei.Da-mi un telefon si stabilim,cu cat mai repede,cu atat mai bine.Pestii sunt intr-un bazin cu 2 red spotted severum de 20 cm si un blue acara de vreo 9 cm.Sunt ingroziti,stau doar ascunsi dupa incalzitor,la suprafata, asa ca as vrea sa ii dau cat mai repede,pentru binele lor.(Culmea, cei mari ii ignora aproape total,acara ii terorizeaza) De mancat,mananca,sunt sanatosi,abia ieri i-am bagat din lipsa de alternativa...dar cu cat stau mai mult,cu atat pot dezvolta probleme din cauza stresului si ar fi pacat de ei.

Scuze pentru raspunsul tarziu,nu prea apuc sa intru pe forum.Daca nu vreti sa sunati,mai bine scrieti-mi mesaj privat ca imi vine e-mail si il vad pe telefon

This message was edited 2 times. Last update was at 16/10/2014 12:36:17

Sorin3030
Member

IP:

Doi pesti s-au dat,pentru al 3lea are prioritate Bora, iar pe ultimul ma gandesc inca daca sa il pastrez sau nu.Pentru moment anuntul nu mai este valabil,multumesc pentru gazduire si revin daca cineva se razgandeste.

Forum Index » Donatii
Go to: