[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Purec uscat; Criza?  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
dark_one
Junior member

IP:

Nu mai este purec la en-gros in toata tara( de fapt ar mai fi pe ici colo dar la 60 ron kg) hotie la drumu mare. Daca stiti undeva mai moca spuneti-mi va rog

e plina tara de escroci.......e plina tara de oameni naivi.......hai sa-i ajutam pe cei din urma
[Email] [Yahoo!]
johnny6600
Senior member
[Avatar]

IP:

Nu mai exista pentru ca exista alte 1000 de mancaruri mult maI bune pentru pesti decat faimosii pureci.Poate ar trebui sa te reprofilezi pe ceva mai putin mocca dar mai hranitor. smilie

Pentru ca n-am stiut ce sa aleg intre mecanic,tamplar,geamgiu,electronist,chimist,fizician,biolog sau veterinar le-am ales pe toate asa ca m-am facut acvarist
Gepeto
Member
[Avatar]

IP:

dark_one wrote:Nu mai este purec la en-gros in toata tara( de fapt ar mai fi pe ici colo dar la 60 ron kg) hotie la drumu mare. Daca stiti undeva mai moca spuneti-mi va rog

Ca mancare, este foarte putin hranitoare, e ca si cum tu ai manca pufuletzi. Pretul spune totusi ceva, nu??
Pentru binele pestilor tai, cumpara alte feluri de mancare. Si, daca se poate, ia 3-4 feluri ;)

Salut Prieteni
dark_one
Junior member

IP:

eu caut purec uscat pt. al vinde pe piata, concurenti mei nu mai au, deci e o ocazie buna sa fac un ban gramada, eu nu am folosit asa ceva niciodata. e degeaba dar daca lumea inca cumpara shi vrea asta e , trebuie sa le dau

e plina tara de escroci.......e plina tara de oameni naivi.......hai sa-i ajutam pe cei din urma
[Email] [Yahoo!]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

dark_one wrote:eu caut purec uscat pentru. al vinde pe piata, concurenti mei nu mai au, deci e o ocazie buna sa fac un ban gramada, eu nu am folosit asa ceva niciodata. e degeaba dar daca lumea inca cumpara shi vrea asta e , trebuie sa le dau
Adica sa ajuti...naivii...Nu-ti mai bate joc de oameni punindu-i sa cumpere asa ceva. Vezi, daca toti comerciantii gindesc ca tine, d-aia nu ajungem nicaieri. De aceea au atita trecere nenorocitele alea de boluri, acvariile burdusite cu pesti care de care mai mari si frumosi care mor in 2 zile, scafandrii, submarine, etc.
Iar cind incerci sa ii explici cuiva ca nu e bine asa, ar fii in stare sa te si pleneasca pentru ca faci pe desteptul. Vinzatorul care i-a vindut purecii aia stie el mai bine.
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Dolly wrote:Nu-ti mai bate joc de oameni punindu-i sa cumpere asa ceva. Vezi, daca toti comerciantii gindesc ca tine, d-aia nu ajungem nicaieri. De aceea au atita trecere nenorocitele alea de boluri, acvariile burdusite cu pesti care de care mai mari si frumosi care mor in 2 zile, scafandrii, submarine, etc.
Si tot din aceste motive au ajuns expertii din petshopuri sa aiba pe forum un topic in care se face bascalie de perlele lor.

Poze: smilie ... Poze cu plante
cristi_ionescu_79
Member

IP:

sunt 2 clase de "acvaristi"
1. unii seriosi care vor sa faca treaba cum trebuie si a care cauta surse de informare serioase (carti, net, forumuri, oameni cu mai multa experienta in domeniu) si care nu pleaca urechea la ce indruga vanzatorul din piata/petshop
si
2. mamica care se opreste in fata acvariilor din petshop si cumpara ce arata fi-su cu mana (ala ... ala ... hai si unul d-ala rosu ... si o punga de pietris verde ca se asorteaza cu draperia ... etc)

ce ar trebui sa faca tanarul vanzator din petshop? sa-i zica doamnei ceva de genul : " Alo tanti .. nu e chiar asa ... acvariul nu e oala de ciorba in care sa pui de toate : morcovi, ceapa, pastarnac, cartofi ...etc"
daca ar face asa ceva ar fi concediat in 10 minute .. si adio bani de bere+tigari (lucruri ffff importante pt un tanar in ziua de azi)

asa ca .. oricat ne-am lamenta noi pe aici ... cumparatori naivi/dezinteresati vor exista mereu ... deci in consecinta si vanzatori de boluri/scafandrii/pietris multicolor/ castele ..etc
[Yahoo!]
RaresLuc
Senior member
[Avatar]

IP:

Ideea este ca omul vrea sa cumpere. De ce sa cumpere prostii cand, foarte bine, poate sa cumpere ceva "adevarat".
Eu cred ca vanzatorii de pesti pot face bani la fel de usor pe lucruri de calitate si pe o relatie serioasa cu clientul.
[Email]
Alex
Administrator
[Avatar]

IP:

cristi_ionescu_79 wrote:ce ar trebui sa faca tanarul vanzator din petshop? sa-i zica doamnei ceva de genul : " Alo tanti .. nu e chiar asa ... acvariul nu e oala de ciorba in care sa pui de toate : morcovi, ceapa, pastarnac, cartofi ...etc"

O sa-ti raspund simplu: DA
In tarile civilizate asa se intampla...deci se poate.

SPUNE-MI CE "CODOI" AI CA SA-TI SPUN CINE ESTI
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

RaresLuc wrote:Eu cred ca vanzatorii de pesti pot face bani la fel de usor pe lucruri de calitate si pe o relatie serioasa cu clientul.
No comment .

Poze: smilie ... Poze cu plante
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

RaresLuc wrote:Ideea este ca omul vrea sa cumpere. De ce sa cumpere prostii cand, foarte bine, poate sa cumpere ceva "adevarat".
Eu cred ca vanzatorii de pesti pot face bani la fel de usor pe lucruri de calitate si pe o relatie serioasa cu clientul.

Vinzatorii ar trebui sa aibe un minim de cultura si macar putin repect pentru ceea ce fac. Sunt un fel de profesori care ar trebuie sa indrume cumparatorii spre ceva de calitate si sa le ofere o altenativa in cazul in care acesti nu dispun de sume pentru moftul sau pas iunea unui copil. Este oare imposibil? In alte tari se poate. La noi...Dumnezeu cu mila. Ei bine, astfel de oameni nu merita nici macar sa aunci un ochi pentru a vedea ce au pe tarabe. smilie
Iar daca vrei pureci uscati, cauta in alta parte. Sau te asteptai oare sa-ti oferim noi raspunsul? Ei bine, ai gresit adresa. smilie
Araldq
Senior member
[Avatar]

IP:

eu atata am de spus..60ron Kg..la engros...wow..pai din magazin se gaseste de cumparat Sera diskus la 50-55 RON/kg...si totusi..nu se poate face comparatie intre produse ca si calitate.

Be what you will, You are destiny!
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: