[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Are cineva apistogramma cacatuoides  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
ady_cojocar
Member

IP:

Are cineva apistogramma cacatuoides?
Ma intereseaza daca se intretin usor.
Multumesc
[Yahoo!] [MSN]
ady_cojocar
Member

IP:

sp wrote:English: Cockatoo cichlid

Origem: Brasil (Amazonas), Colômbia, Equador e Peru

Tamanho máximo: 5,0 cm SL
Temperatura: 24 - 25°C
pH: 6,0 - 8,0

Da si tu cu search pe google ca nu e greu si gasesti o groaza de info!

Offff
Da multumesc...am facuta asta. vroiam sa discut cu cineva daca are..
Multumesc de ajutor
[Yahoo!] [MSN]
ady_cojocar
Member

IP:

Am gasit
http://www.google.ro/search?hl=ro&q=apistogramma+cacatuoides&btnG=C%C4%83utare+Google&meta=
Dar poate are cineva si poate alte detalii.
Multumesc
[Yahoo!] [MSN]
aditzu'
Member

IP:

Tocmai mi-am cumparat si eu de la magazinul din Cora (Pantelimon).
Sunt mai sensibili, dar daca ai mai avut ramirezi pana acum, in mare e cam acelasi lucru, chiar daca nu sunt aceeasi specie.
Poti sa citesti articolul despre ramirezi de pe acest site pentru o informare generala, pentru ca fac o comparatie cu genul Apistogramma.
ady_cojocar
Member

IP:

Ok
Multumesc frumos.
Rog un adiministrator sa inchida acest topic.
[Yahoo!] [MSN]
bp
Junior member
[Avatar]

IP:

Am eu. Daca nu ti-a raspuns altul mai priceput, iti raspund eu. Ii am de aproximativ o samptaima si jumatate. I-am pus in acvariul comun, unde, in citeva zile, au ocupat toata partea inferioara a acvariului. Astazi am constatat cu surprindere ca una dintre femele a depus citeva icre. Cum nu am avut ghivece mici de ceramica pentru a le confectiona niste pesteri, a depus la poalele unui ghiveci. Am reusit sa aduc niste Java moss in apropiere pentru a=i da mai multa siguranta.
De intretinut, sint destul de usor de intretinut. Nu au facut mofturi la mincare, apa sau ceilalti pesti. Oricum, ei domina fundul acvariului.
Cam atit. Sper sa-ti cumperi niste A. cacatuoides. Eu numai aceasta specie am gasit-o in Bucuresti.

Io
Galerie imagini
[WWW]
Vlad_Cluj
Junior member
[Avatar]

IP:

am avut si eu si cacatuoides si ramirezi si nu prea s-au tolerat si pana la urma am renuntat la cacatuoide. Credeti ca ar merita sa incerc iar combinatia intr-un acvariu de 110l sau sunt pesti prea teritriali pt spatiul disponibil :-) ?
[Yahoo!]
bp
Junior member
[Avatar]

IP:

@Vlad_Cluj
Din observatiile mele (nu prea lungi ca timp), cred ca nu e bine sa tii Apistogramma si Ramirezi la un loc. La mine, de cind am introdus A.Cacatuoides in acvariul comun, ramirezii nu mai au loc pe fundul bazinului. Femelele de cacatuoides l-au luat in stapinire, iar ramirezii trebuie sa innoate ceva mai sus, daca nu vor s-o incaseze. Cred ca nu am facut bine, sa introduc doua familii de ciclide in acelasi acvariu, si acum am o problema: trebuie sa mai amenajez cel putin inca un acvariu. In confruntarea directa ramirezii pierd, chiar daca masculul meu de ramirezi este mai mare decit cel de cacatuoides.

Io
Galerie imagini
[WWW]
Vlad_Cluj
Junior member
[Avatar]

IP:

la mine s-a intamplat chiar invers,ramirezii avand teritoriul gata stabilit nu au facut loc si cacatuoidelor asa ca am renuntat la cacatuoide deoarece ramirezii mi se par mult mai estetici
[Yahoo!]
octavian
Member
[Avatar]

IP:

am si eu o intrebare pentru cei care au sau au avut aceasta ciclida... vi s-a parut cumva ca numarul de melci rosii a scazut cat timp au fost si aceste ciclide cu ei in bazin??? intreb asa de curiozitate

... haideti sa ne haidem....
[Yahoo!] [MSN]
bilti
Senior member
[Avatar]

IP:

ady_cojocar wrote:Are cineva apistogramma cacatuoides?
Ma intereseaza daca se intretin usor.
Multumesc

am eu un mascul si vreo 6 femele. sunt foarte usor de intretinut si fac pui de care au foarte mare grija (spre deosebire de ramirezi). daca temperatura e mai mare de 27 de grade majoritatea puilor vor fi masculi. sa stii ca si femelele sunt teritoriale.
in rest nu am ce sa adaug. bafta!

Acvariul meu
[Yahoo!]
ady_cojocar
Member

IP:

Super
Mi-am facut si eu o idee.
Multumesc pentru sprijinul acordat.
[Yahoo!] [MSN]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: