Buna ziua ! sunt inca un incepator in ale acvaristicii, ma numesc Nitu Doru si sunt din Galati. Sunt student, si ca orice student in cautare de hobbyuri care sa ma mai scoata din rutina, mi-a revenit pasiunea pt pestisori...am mai avut acum vreo 4 ani acvariu, dar se pare ca atunci nu prea aveam timp de el...acum parca am mai mult timp..atunci nici nu aveam acces la net.anyway,nu vreau sa plictisesc pe nimeni, nici sa-mi iau vreun avertisment, eu am un acvariu de 22 l, 2 guppy, 2 molly, 2 xifori , si 2 Macropodus

stiu de incompatibilitate, dar am hotarat sa-mi fac un upgrade si sa-mi iau un bazin mai mare ,in jur de 70-80 l, poate chiar mai mare, pt paradisi(sunt un mare fan, intotdeauna mi-am dorit sa am asa ceva si cand m-am apucat prima data de acvaristica nu prea gaseam in orasul meu natal decat vivipari si zebre

),asa ca o sa tin acvariul cel mic pt. vivipari si cel mare (sper sa fac rost de unul, am tot postat pe la Cumparari, chiar si la Vanzari, poate poate).
Sper ca nu v-a deranjat topicul, si astept informatii sau sfaturi in legatura cu Anabantidae si mai ales Macropodus Opercularis. la revedere!