[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Decor de pe o zi pe alta ?  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
ErmoFerri
Membru de baza

IP:

Salutari...

Am tot citit pe aici diverse variante pt decor de acvarii (pt africane) si ma tot intreb ref la subiectul asta: exista vreo posibilitate de a face un decor pe care sa il pot baga ion acvariu dupa ce il fac, iar pestii sa ii pun cel tarziu a doua zi dimineata? Intreb asta pentru ca am un acvariu de tranzit, insa e chiar de tranzit, mic si vor sta baietzii cam inghsuiti acolo

In cazul in care exista o formula, as fi recunoscator sa aflu

Asa ca ppl, pls dati cu topice in mine

Mersi,
Alexu'

Acvarist amator de senzartii tari si stralucitoare

http://www.ermoferri.ro
[WWW]
aripel
Member

IP:

salut! banuiesc ca tu te gandesti la decoruri din spuma sau polistiren.astea cei drept cer timp si de manopera si de "pregatit" pt a nu fi nocive pentru pesti.
.....dar i-ti poti schimba cand vrei tu decorul daca il faci numai din pietre ...(si nu i-ti ia mult timp si nici nu necesita timp de acomodare pentru pesti)...

aripel is here
ErmoFerri
Membru de baza

IP:

Ai dreptate, dar cum cocotz io pietroaie pe geamuri ca sa le fac pestilor pesteri si alte cele?

Alexu'

Acvarist amator de senzartii tari si stralucitoare

http://www.ermoferri.ro
[WWW]
aripel
Member

IP:

...pai in primul rand ..nu trebuie sa ai pesteri neaparat pe peretele din spate ele pot rezulta din suprapuneri de pietre...
....iar pietrele le poti lipi cu silicon....si sa le dezlipesti cand vrei sa schimbi aranjamentul..si nu ai alte pietre...
cand am timp o sa caut niste poze sa intelegi exact ce vreau sa zic.....

aripel is here
johnny6600
Senior member
[Avatar]

IP:

Iei o bucata de polistiren expandat , ii dai o forma mai mijto pe una din parti(o sculptezi) , dai cu mult silicon pe ea si pui pietris.SI gata decorul,Cealalta parte se lipeste tot cu silicon de geamul din spate si a doua zi poti baga pestii.

Pentru ca n-am stiut ce sa aleg intre mecanic,tamplar,geamgiu,electronist,chimist,fizician,biolog sau veterinar le-am ales pe toate asa ca m-am facut acvarist

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: