[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
AJUTOR PENTRU UN NOU ACVARIU CU DISCUSI  XML
Forum Index » Cichlidae
Author Message
Pokemon
Junior member

IP:

Sal'tare tuturor!!!!!!!!!!!!!!! Am construit un nou acvariude vreo 200 litri (130 X 65 X 28) si vreau sa creez cele mai bune contitii pentru discusi. Am pus substrat sort intre 1-4mm si ma gandesc sa pun plante in ghivece (cu lut sau nu???....eventual dak ma poate ajuta cineva cu plante adecvate ca ale mele nu mai sunt pentru ca am carasi :-) ). Astept sugestii pentru achizitionare (pui sau mai mari?), hranire, etc.. Am 2 coridoras tinuti cu carasii. Sa am curaj sa-i pun? Ce specii sa mai asociez cu ei??
[Email] [Yahoo!]
Ioan
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut Pokemon!
Plantele vrei sä le pui lateral, pe längä acvariu, sau in spatele lui?
Orchideile ti-ar place? (28 cm? Am inteles corect? Pentru Discus? Forma acvariului täu i-mi aminteste de geamurile "Termopan" in care inoatä Guppy!
Ioan

Daca-ti spune cineva: "Nu se poate!", adu-ti aminte ca se refera la posibilitatile sale, nu la ale tale.
MihaiCalin
Membru de baza

IP:

Salut
28 e inaltimea?sau latimea? Sau poate lungimea
Oricum...28-ul ala nu se potriveste deloc. Pentru un moment am avut impresia ca vrei sa pui discusii cu carasii . Daca te hotarasti sa-ti iei discusi nu mai pune alt peste cu ei, deocamdata cel putin. Si orice ar zice domnul Iona..asculta-l...
[Email] [Yahoo!]
Pokemon
Junior member

IP:

Am inteles aluzia la cei 28 cm latime dar locatia a fost un perete si atat mi-a permis grosimea sa, cat despre flori am rasadurile pregatite pentru jardiniere si gradina. In casa exista intotdeauna cineva care spune AJUNGE!!!!!!!!!!! (mai am 5 bazine) si dupa o perioada mai fac unu.......si tot asa are impresia ca gadil prea mult pestii.
Am vazut imaginile dl.Ioan si am citit multe sfaturi ale dv.care mi-au parut foarte serioase. Nu sunt nici eu chiar afon, am avut chiar si reusite la reproducerea carasilor, zebrelor, guramilor,scalarilor dar acum cred ca a venit vremea sa-mi iau si eu niste discusi mai ales ca dau carasii afara.... Am sa incerc sa va contactez in week-end pe Yahoo! Messenger daca o sa aveti placerea....si nu deranjez
[/url]
[Email] [Yahoo!]
Ioan
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut!
Bineänteles cä n-ai deranjat, ba chiar mi-a fäcut pläcere sä mä intretin cu tine, dar m-a cam socat ideea de a-mi inchipui cum se comportä mai multi Discusi maturi intr-un asemenea bazin.
Ioan

Daca-ti spune cineva: "Nu se poate!", adu-ti aminte ca se refera la posibilitatile sale, nu la ale tale.

Forum Index » Cichlidae
Go to: