[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Fertilizare sfat.  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Viermemort4
Member

IP:

Salutare la toti nenea de pe forum. Eu, dragii mei, am substrat tropica plant growth + ADA Amazonia deasupra. Fertilizez in coloana de apa cu Tropica specialized fertilizer. Vad in descrierea produsului ca are in componenta si macroelementele N si P. Dar vad ca nu zice nimic de K si Fier. Un mic ajutor va rog: ce produs sa folosesc sa suplimentez cele doua elemente lipsa, si care sa se impace bine cu fertilizantul de la tropica. Va multumesc anticipat.
stefanp
Moderator

IP:

Vezi ca Tropica mai are inca un fertilizant: Premium Fertilizer.
N-am folosit gama, dar din cate stiu eu, se folosesc amandoi.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
Lucian
Administrator
[Avatar]

IP:

Nu am vazut sa se utilizeze impreuna cele doua tipuri de fertilizanti. Unul este pentru acvarii cu plate putine iar specialized este pentru acvarii plantate dar putini pesti. Din cate gasisem acum un an parca, dupa ce s-au lansat, a fost ca nu aveau un raport prea bun N/P (in sensul acvariilor noastre cu plante multe dar si cu pesti mai multicei), respectiv aveau prea mult nitrati fata de fosfati. Stiu ca au si microsnutrienti dar nu mi-am salvat in colectie mea compozitia...

„Singurele lucruri care se intampla rapid intr-un acvariu sunt cele rele. Lucrurile bine facute se observa in timp si necesita rabdare, rabdare, rabdare...”
stefanp
Moderator

IP:

Atunci my bad

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
Viermemort4
Member

IP:

Si pana la urma nimeni care sa vina cu un sfat concret legat de intrearea mea?
marian37
Junior member

IP:

EasyLife,K si Fe...
Avantajul la ei este ca au toate componentele separat si te poti juca cum vrei cu dozajele !!!
Lucian
Administrator
[Avatar]

IP:

Daca nu exista formula publicata nu are nimeni cum sa te ajute.
Cel mai bine faci niste masuratori si vezi dupa o saptamana care sunt valorile. daca sunt sub limitele normale, dar echilibrate toate, maresti dozele de Tropica, daca ai valori normale dar unele elemente sunt sub valori cumperi solutii easy Life corespunzatoare si completezi ce lipseste.

„Singurele lucruri care se intampla rapid intr-un acvariu sunt cele rele. Lucrurile bine facute se observa in timp si necesita rabdare, rabdare, rabdare...”

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: