[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Co2  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
pentalik
Junior member

IP:

Salutare.M-am gandit sa deschid un topic cu o intrebare,la care astept pareri si sfaturi.
Ce varianta ieftina de Co2 cunoasteti???
M-ar interesa ceva profi,dar e cam scump,avand in vedere ca sunt dintr-un oras mic unde nu am nici un petshop asa mare de unde sa imi procur toate alea.Si ca sa mi le comand de pe net,butelioare si etc,o data pe luna sau stiu eu cum,nu prea imi convine.
Am folosit si "bombe",dar nu am gasit o reteta buna care sa ma tina mai mult de o saptamana,care sa nu le faca rau pestilor si care sa dea intr-adevar rezultate.
Momentan folosesc doar Easy Carbo. Si nu stiu daca se vede ceva inbunatatit in afara de faptul ca ajuta plantele sa creasca mai repede.Insa eu am mai multe asteptari.Culoare vie,plante sanatoase si dc nu...perlare
Numai bine smilie
geani
Membru de baza

IP:

Mai ieftin decat bomba si easy carbo nu exista iar la faza cu perlarea mai conteaza si cantitatea si calitatea de lumina primita de plante.
Nu stiu sa fie cineva sa aiba perlare ce easy carbo, repet nu stiu eu, poate este cineva.....
[Email]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Cea mai ieftina varianta profi e o butelie de minim 2 kg, de preferat de 4-5 kg si un regulator de presiune (ambele folosite).

Poze: smilie ... Poze cu plante

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: