[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Alegerea filtrului pentru acvariu  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
dana_danielaz
Unripe member

IP:

Buna ziua! Cu scuzele de rigoare daca scriu unde nu trebuie, va rog sa ma ajutati cu raspunsul la o intrebare. Apelez la voi pentru ca cei de la petshop nu au cunostinte suficiente. Am un acvariu de 19 litri Fluval Chi caruia i-am indepartat filtrul pentru ca nu eram multumita de cum filtra apa. Am cumparat,la recomandarea angajatilor din petshopuri, un filtru foarte prost care s-a stricat in 2saptamani. Acum am un filtru intern Resun mini filter AC 220-240V. Am 5 guppy si 1sanitar . Va rog sa imi spuneti daca filtrul e ok pentru acvariul mea pentru ca imi e teama sa nu fie prea puternic pentru capacitatea acvariului. Intreb pentru ca un peste are coloana deviata si am inteles ca poate fi cauzata de curenti prea puternici ai apei. Mentionez ca am mare grija la schimbul de apa sa nu fie prea brusc. Mulumesc anticipat! O zi buna!
geani
Membru de baza

IP:

Daca ne spuneai si care este volumul de apa recirculat ar fi fost mai usor. Volumul de apa recirculat trebuie, in general , sa fie intre 6-9 ori pe ora. Daca al tau este cel de 200 l pe ora volumul filtrat este undeva la limita superioara. Daca pestii pot inota fara sa faca efort , fara sa fie deranjati este bine. Daca curentul este prea mare poate cumperi, bricolezi un spray bar arat cam asa http://www.coxwellaquatics.co.uk/jbl-spray-bar-1216-cpi-1057-p.asp.
Peste stramb poate asa l-ai cumparat.
[Email]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: