[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Betta  XML
Forum Index » Anabantidae
Author Message
Tonelson
Member

IP:

Salut imi poate spune cineva cateva chesti dupa care sa imi dau seama ca o femela de betta este gestanta?
geani
Membru de baza

IP:

femela trebuie sa aiba abdomenul plin/mare, dar nu de mancare si este gata sa depuna cand face niste dungi verticale mai deschise la culoarte.
http://greatbettafishcare.blogspot.ro/2009/09/how-to-choose-betta-fish-male-for-spawn.html
http://www.aquaria.4t.com/custom2.html
[Email]
stefanp
Moderator

IP:

@Tonelson: Te rog sa postezi intr-un singur topic, daca este vorba despre aceeasi pesti.
Ai deja patru topicuri in aceasta sectiune, toate cu acelasi titlu: "Betta".
Pastreaza doar unul, spre exemplu asta, in care sa conversam.

Multumesc de intelegere.

This message was edited 1 time. Last update was at 29/04/2014 23:48:10

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
Tonelson
Member

IP:

Multumesc pt raspuns.
Asa am asa fac stefan.
Tonelson
Member

IP:

Ieri mi-a depus femela icre. Am l?sat masculul singur dup? ce am considerat caci femela nu mai are icre si am scoso. Dup? ce ies pui din icre cat timp trebuie sa mai las masculul cu pui? In cat timp ies pui din icre mai exact?
tonnydea
Member

IP:

Masculul se lasa cu puii pana ce alevinii inoata la orizontala, cam 48 de ore de cand se vad coditele la icre (din experienta proprie).
Daca nu ai microviermi sau artemia proaspat eclozata, sansele sa ridici ponta de alevini, sunt foarte mici 1-5 % (din experienta proprie ... dintr-o 100 icre , daca ramai cu 1-5 pui daca esti norocos, crescuti cu prafuri sera micron).
Succes !

"Betta barracks"
[Email] [Yahoo!]
Tonelson
Member

IP:

Multumesc.
Tonelson
Member

IP:

Pot tine intr-un acvariu de 60l vivipari cum ar fi:guppy,molly,xipho,plty impreuna cu un mascul de betta?
R4du
Member
[Avatar]

IP:

Nu este indicat a se tine betta cu alti pesti. Este un peste solitar, care este stresat de pestii cu multa activitate si rapizi(asa cum sunt viviparii) si pot iesi scantei intre el si pesti voalati ca si el(gen masculii de guppy sau sa fie batut de xipho). Ca sa eviti decesele mai bine il tii separat. Impreuna se bat, se musca de codite sau chiar se pot omora. Daca ii tii impreuna nu o sa te poti bucura de frumusetea lor in totalitate.
Deci sfatul meu este sa ii tii separat, dar tu faci cum consideri.
Stima si ape limpezi

Un geniu este neinteles, dar daca nu te intelege nimeni, nu inseamna ca esti geniu.
[WWW]

Forum Index » Anabantidae
Go to: