[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Easy carbo  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
pentalik
Junior member

IP:

Salutare. O mica intrebare am.
A patit careva sa aiba probleme cu algele dupa folosirea solutiei Easy Carbo?
Folosesc de o saptamana aceasta solutie si odata cu ea au inceput sa apara alge "usoare" pe plante si mai ales pe peretii acvariului.
A patit careva asa ceva?De ce...si cum a scapat de asta
Multumesc!
stefanp
Moderator

IP:

Easycarbo e o solutie bazata pe un dezinfectant care dupa descompunere ofera carbon plantelor.
Algele nu au aparut de la asta.

Pune niste poze sa vedem. Si mai da niste detalii despre bazin.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
pentalik
Junior member

IP:

stefanp wrote:Easycarbo e o solutie bazata pe un dezinfectant care dupa descompunere ofera carbon plantelor.
Algele nu au aparut de la asta.

Pune niste poze sa vedem. Si mai da niste detalii despre bazin.

hmm...abia am schimbat apa cateva minute in urma si momentan arata bine.am mai curatat algele de pe sticla si de pe obiectele din acvariu.poate scap.
nici eu nu credeam ca ar avea de-a face solutia de easy carbo. dar exact de a doua zi dupa ce am inceput dozarea regulamentara cu easy carbo au si inceput sa apara algele.
si pana atunci nu avusem probleme.

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: