[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Iarasi au depus Cory  XML
Forum Index » Catfish
Author Message
zymark
Junior member
[Avatar]

IP:

Dupa o petrecere de zile mari in cinstea faptului ca a plecat ancistrusul care ii altoia mereu perechea mea de Cory s-a gandit sa depuna

Au mai depus anul trecut in toamna de 3 ori dar icrele nu au avut nici o sansa tot datorita ancistrului care le manca cu pofta dupa ce astepta sa creasca mari si frumoase

Intrebarea mea ar fi daca de data asta au vre-o sansa icrele sau trebuia sa mut perechea inainte sa depuna? Inca mai am foarte muuulti melci in acvariu (desi la ultima schimbare de apa am adunat un borcan ) pe care i-am vazut pe icrele depuse (probabil si lor li se pare o delicatesa)

In conditiile astea mai pot face ceva? Chiar mi-ar placea sa reusesc sa am niste puiuti de cory
[Email] [Yahoo!]
viviparu'
Senior member

IP:

Ar fi trebuit sa iei icrele, impreuna cu suportul pe care au fost depuse si sa la muti in alt acvariu. Melcii ti le mananca, n-ai nici o grija

Oare unde vom gasi atatea intrebari pentru cate solutii avem?
[Email]
fr0ggy
Senior member
[Avatar]

IP:

la mine si cory isi mancau propriile icre.
zic si eu la fel, sa incerci sa le scoti.

image
[Yahoo!]
zymark
Junior member
[Avatar]

IP:

Nu prea am cum sa fac asta ...sunt numai pe peretii acvariului. Sunt cateva mai ascunse dar nu stiu ce sanse au.

In caz ca rezista ceva icre, in cat timp ar trebui sa iasa puii? (eu stiu ceva de 5-6 zile). Cum arata niste icre care evolueaza bine? La mine sunt niste oua cu diametrul de 1-2mm, unele mai mari altele mai mici, transparente si se vede in interior ceva albicios. Sunt ok? Ce fel de conditii le trebuie? Ce temperatura?
[Email] [Yahoo!]
zymark
Junior member
[Avatar]

IP:

Sau pot sa le dezlipesc de sticla acvariului si sa le mut in siguranta???
[Email] [Yahoo!]
viviparu'
Senior member

IP:

Am auzit ca se pot razui de pe sticla acvariului. Imi povestea cineva care reproduce Cory. Eu n-am incercat. Oricum poti sa incerci sa le razuiesti dat fiind ca acolo oricum sunt condamnate.

Oare unde vom gasi atatea intrebari pentru cate solutii avem?
[Email]
lukaboy
Senior member
[Avatar]

IP:

Cred ca poti analiza si ideea cu mutatul adultilor...

http://www.seachem.ro
[Email]
zymark
Junior member
[Avatar]

IP:

Am cautat pe net ceva informatii si am gasit un site despre reproducerea la corydoras care pare excelent.

http://www.aqualandpetsplus.com/Catfish,%20Corydoras.htm

Sper sa foloseasca si altora!

Va tin la curent.
[Email] [Yahoo!]
surdulucian
Junior member

IP:

zymark wrote:Sau pot sa le dezlipesc de sticla acvariului si sa le mut in siguranta???

Poti sa le dezlipesti de pe geam fara nici o grija, sunt foarte rezistente. Nu e nici o problema sa le muti in alt acvariu. Eu asa am salvat multi cory .
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Catfish
Go to: