[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
pete albe pe sanitar  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
vladd
Junior member

IP:

Salutare,

Am o problema f grava cu un sanitar. Au inceput sa ii apara niste pete albe, neuniforme si de marimi variabile, la inceput in jurul gurii si apoi o pata foarte mare sub inotatoarea din spate care s-a transformat intr-o rana si pare ca ii mananca pielea pana la carne. Acum albeata se extinde pe inotatoare. Ma tot intreb daca nu se afla in dureri continue si ar fi mai bine sa ii curm suferinta...

Am facut o poza cu pata, sper sa se inteleaga despre ce este vorba.

Multumesc mult pentru ajutor !
[Thumb - 2014-01-24-08.57.jpg]

stefanp
Moderator

IP:

Poate o infectie bacteriana ... daca zici ca e o rana si mananca in carne.

Ia vezi aici: http://www.jbl.de/en/online-hospital/

Cred ca poti incerca cu JBL Ektol (oricum, vezi pe link-ul de mai sus) sau cu antibiotice. N-as putea insa sa-ti zic exact ce antibiotic si in ce concentratie.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
scorpionul
Aquamaster
[Avatar]

IP:

cel mai important este sa scoti pestele de acolo, pentruca infectia se poate intinde in acvariu. Eu personal i-as curma suferunta

armonia vietii consta in echilibrul pe care il asiguram
[Yahoo!]
Severus
Senior member
[Avatar]

IP:

vladd, nu vreau sa te descurajez dar rana aia arata destul de urat.
Asa cum a zis scorpionul ar fi bine sa scoti pestele din acvariul comun si poate ... sa-i curmi suferinta.
Le doresc sanatate celorlalti pestisori ai tai.

Festina lente !
vladd
Junior member

IP:

Multumesc mult pentru raspunsuri. Pana la urma am decis sa il grabesc trecerea peste pragul mortii. El nu dadea semne clare ca se chinuie insa rana era deschisa si crestea cu o cativa milimetri pe zi...

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: