[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Red Parrotfish  XML
Forum Index » Cichlidae
Author Message
Anybunny
Unripe member

IP:

Buna ziua, am un peste papagal de un an si jumatate, l-am crescut de pui..am un acvariu de 80 L si doresc sa mai iau un peste dar nu tot papagal.
Ce ciclid pot pune impreuna cu el? si inca o intrebare...daca depunde oua inseamna ca e femela ? cum imi dau seama ce gen e?
[Thumb - Photo0027.jpg]

koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

Anybunny wrote:... si inca o intrebare...daca depunde oua inseamna ca e femela ? cum imi dau seama ce gen e?

Intrebarea asta e "pe bune"?
Ma intreb ce gen o avea pasarea aia care face oua prin cuibar... o fi gaina, sau o fi cocos?

- poti pune o alta cichlida mica, de exemplu, un Cichlasoma nigrofasciatum... da' bazinul e mic si vei avea probleme.

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
Dan P
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Poate reusesti sa faci/iei un acvariu mai mare, inainte de ai lua un vecin ;). Papagalii astia cresc destul de mari.

Mestre ce raspuns e asta... ??

Raspunsul correct e : daca face doar doua oua e mascul clar
[WWW]

Forum Index » Cichlidae
Go to: