[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Un Posesor de acvarel de 54L, Bucuresti  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
lexanu
Junior member

IP:

Salutare!

Sunt Alexandru si de aproximativ 5 luni am un acvariu de 54L, plantat si populat cu ceva pesti. Acvariul a fost cumparat deja plantat si cu tot cu ingrasaminte si pietris. Transportul a fost mai greu dar m-am descurcat.
Am 9 neoni, 3 Molly, 2 Guppy maturi(bolnaviori) si 5 Xipho + 2 sanitari.

Momentam invat procesul chimic al apei pentru a putea face Guppy sa traiasca mult timp in acvariu. Din mica perindare in domeniul acvaristicii am observat ca din cele mai intalnite specii de pesti de apa dulce, Guppy par a-mi da cel mai mult de furca. Am ceva pui de la prima serie de Guppy care traiesc fara probleme in acvariu si cresc frumos, dar alte serii de Guppy maturi nu au supravietuit mai mult de 1 luna.

Invat, citesc, intreb si de acum postez!

Toate bune!

image

This message was edited 1 time. Last update was at 19/01/2014 12:41:04

FLORINO
Member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit si ceva poze cu el
[Email] [Yahoo!]
flash gordon
Member
[Avatar]

IP:

lexanu wrote:Salutare!

Sunt Alexandru si de aproximativ 5 luni am un acvariu de 54L, plantat si populat cu ceva pesti. Acvariul a fost cumparat deja plantat si cu tot cu ingrasaminte si pietris. Transportul a fost mai greu dar m-am descurcat.
Am 9 neoni, 3 Molly, 2 Guppy maturi(bolnaviori) si 5 Xipho + 2 sanitari.

Momentam invat procesul chimic al apei pentru a putea face Guppy sa traiasca mult timp in acvariu. Din mica perindare in domeniul acvaristicii am observat ca din cele mai intalnite specii de pesti de apa dulce, Guppy par a-mi da cel mai mult de furca. Am ceva pui de la prima serie de Guppy care traiesc fara probleme in acvariu si cresc frumos, dar alte serii de Guppy maturi nu au supravietuit mai mult de 1 luna.

Invat, citesc, intreb si de acum postez!

Toate bune!

image

Bine ai venit! Poate ne dai multe detalii despre lumuna,sistem de filtrare,ce specii de plante ai,fertilizezi (micro s-au macro ),pietris,ai system de CO2?.Mi-ar place sa pui si cateva poze pentru ca fac mai mult de 1000 de cuvinte ,In privinta pestilor cred ca sunt un pic cam multi pentru un acvariu de 54 L(banuiesc ca 54L este brut nu net ,net ai mai putin).Eu unul nu as tine vivipari dar gusturile nu se discuta .Aici,pe acest forum ,poti gasi tot ce vrei sa sti important este sa ai timp sa citesti.Sper ca nu te superi de ce am scris si iti doresc ape limpezi si lectura placuta.Apropo si eu sunt bucurestean (fost zic ca acum locuiesc in Canada ))))) ) .
[Yahoo!]
rodoselada
Senior member
[Avatar]

IP:

bun venit!

Forum Index » Despre noi
Go to: