Numa asa ca sa-ti stric filmu cu anemona... Ce-ai zice de o surioara ciocolatie pentru Suri. Asa ca sa se suie una peste ailalta si sa ajunga la anemona. Vorba reclamei "Nu conteaza ca esti mic daca te pricepi unpic" My treat of course.
Bogdan
This message was edited 2 times. Last update was at 11/02/2015 22:42:26
I slice'n'dice live animals and glue them to rocks!
- astazi se implinesc 4 luni de cand am instalat reactorul "shubilian"... deja lucreaza la 100% capacitate (dupa cum spun testele de apa).
- aseara am curatat furtunele alea subtiri, care-l deservesc... pe IN, aveam alge de culoare rosu-caramiziu... pe OUT, aveam "muci" de culoare alb-cenusiu.
- "stalactita" (2 pietre "legate" cu ciment) sta la muiat intr-o galeata cu apa de osmoza... poate reusesc sa o montez, in weekend.
- pestii halesc 2 portii de alge/zilnic (Nori - MegaImage) ... plus hrana home-made si artemia congelata. Ciortanii-s grasi si veseli, lucru pe care vi-l doresc si voua! - la fiecare 2-3 zile torn in acvariu cate "un gat" dintr-o solutie de otet industrial si palinca (60% + 40%).
- pe peretii acvariului nu se mai fac alge verzi... insa, la fiecare 2-3 zile, trebuie sa curat un film bacterian (albicios)... bacteriile sunt "la datorie" .
- continui tratamentul saptamanal cu solutie anti-alge, desi GHA a disparut definitiv... probabil ca o sa renunt, in martie.
- pe cele 2 plate-uri bagate in acvariu (la sfarsitul lui ianuarie) au inceput sa apara niste cyano... combinatia de "piatra proaspata" + inexistenta altor alge = loc liber pentru cyano.
- probabil ca si palinca aia e un combustibil (dozajul de votca are acest risc, al aparitiei algelor cyano... spre deosebire de utilizarea otetului simplu)...
Cati ml de apa tre pus in tubul de test? Am piedut instructiunile si nu mai tin minte pt ca nu am mai facut de foarte mult timp. Zic sa mai fac si eu unul de curiozitate.
Akaiu wrote:Cati ml de apa tre pus in tubul de test? Am piedut instructiunile si nu mai tin minte pt ca nu am mai facut de foarte mult timp. Zic sa mai fac si eu unul de curiozitate.
dan.pavelescu wrote:bla-bla si poza cu testele.
bre, noi vrem sa vedem carasu, daca-mi permiteti jocul de cuvinte, adicatelea ciortanii cui plm ii pasa de teste?
Ia carasu', neamuleeee!
Gras, bun si proaspat... uite-l ca misca!
Va invitam sa participati la deschiderea oficiala a shaormariei "La Haleala buna!" Avem si vedere HD, pentru "pretentiosi".
This message was edited 1 time. Last update was at 13/02/2015 21:54:16
- imi place sa-i vad grasi si frumosi! Asa ca "le dau sa manance, nu ma joc!" - urmeaza masa de "tocatura"... apoi, pe la 21-22.00, le arunc si-o mana buna de artemia.