- in teren am avut parte de o intalnire cu o familie de ursi (ursoaica cu un pui) si de o alta intalnire cu o vulpe curioasa foc.
- iar la pensiune ne-am spritzuit pana cand "am vazut lupul"...
Foarte faini is da nu`s cam multi? ) stiu povestea ca ai mai primit o tura, dar ai adunat o adevarata "turma" )) Sa speram ca ai cui sa ii dai mai incolo )... abia astept sa vad acvariu cu substrat din nou
- E-adevarat ca sunt prea multi pui acolo, da' asta a fost situatia... colegu' smileyface m-a rugat sa-i iau pe toti care-au ramas, in ideea ca el "reseteaza" bazinul si trece pe altceva.
- Intr-o luna, doua, o sa incep sa-i triez si-o sa dau si eu din ei... ganditi-va daca doriti si spuneti-mi din timp. Altfel ii fac pachet si-i trimit la vreo crescatorie... o sa-i cumparati pe bani. - Le dau sa manance un amestec de "boabe"... rosii si verzi, amestecate si sfaramate intre degete. I-am mai omenit cu niste creveti tocati marunt.
- Sunt haiosi, mancaciosi si sociabili... pe cei mari au inceput deja sa apara irizatiile albastre.
Pentru cei care nu stiu "ce si cum", astia sunt puii cu parintii lor... undeva prin iunie.
Daca-s bine ingrijiti, in 8-10 luni aveti sansa sa alegeti o pereche de ciortani d-astia.
si totusi nu vrea nimeni frumusetea de mascul ... pe gratisss) o sa-l pun la vanzare poate pe bani il vor oamenii) (edit: m-a contactat o tanti pe facebook sa il dau dansei , are acvariu de 50x30x30....pentru un peste de 25 cm...not gonna happen'...)
This message was edited 1 time. Last update was at 06/09/2017 13:01:14
Daca siam acum 2 luni ca ai de dat un mascul matur nu mai populam bazinul cu africani si asa mi-a iesit o ciorba de toata frumusetea (mbuna cu haplochromine)
scuze koala
This message was edited 2 times. Last update was at 06/09/2017 14:02:21
Maestre eu am o femela adulta de la DanP, daca te aranjeaza, e de dat! Azi ma batea capu sa iau eu masculul ala, dar nu sunt dispus sa renunt la perechea de oscari si mi-e teama ca 2 perechi de ciortani vor face deranj mare in acelasi bazin. Inca ma gandesc... ca tare-i frumos masculul ala!
This message was edited 1 time. Last update was at 06/09/2017 20:57:02
IP:
baaaaa... voi ce faceti aici...vreti sa ne faceti cu capu' pa astia incepatori?... pai sa va fie rusine.. veniti cu oferte de genul asta ,cu pestani de iti pica plombele... cind d-aia cind da-i-lalti... nu mai stiu ce vreu.. ca ai vreau pe toti...
superbi.. sa aveti parte de ei si sa fie sanatosi
This message was edited 1 time. Last update was at 06/09/2017 21:13:14
Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa se intimple
Tare ma bucur ca a mers bine resetul.
Acum ca ai pus poza cu parintii si puietul, m-am prins si eu ce pesti sunt.
Nu stiu daca iti mai amintesti ca am postat si eu un film cu o pereche din specia asta si puiet din acvariul display de la Maidenhead Aquatics Iver - am intrebat atunci pentru tine si mi-au spus ca puii nu-s de dat.
dan-iulian wrote:Maestre eu am o femela adulta de la DanP, daca te aranjeaza, e de dat! Azi ma batea capu sa iau eu masculul ala, dar nu sunt dispus sa renunt la perechea de oscari si mi-e teama ca 2 perechi de ciortani vor face deranj mare in acelasi bazin. Inca ma gandesc... ca tare-i frumos masculul ala!
Dragule, multumesc frumos pentru gandu' bun!
- m-am atasat de nebunii aia mici si as vrea sa incerc sa cresc o pereche aleasa dintre ei. Sper sa nu patesc iarasi fro' nenorocire si sper sa "aleg" o pereche din puii aia.
- si eu cred ca cele 2 perechi iti vor face deranj in bazin, chiar daca acvariul tau e mare si bine decorat... cel putin in perioada de reproducere, daca una din perechi depune, o sa cam ai scandal acolo.
- INSA, eu am vazut masculul ala si ESTE SUPERB!... daca le gasesti un loc (intr-unul din celelalte bazine), sa stii ca merita sa-l iei! ----------------------------
um02122 wrote:Tare ma bucur ca a mers bine resetul.
Acum ca ai pus poza cu parintii si puietul, m-am prins si eu ce pesti sunt.
Nu stiu daca iti mai amintesti ca am postat si eu un film cu o pereche din specia asta si puiet din acvariul display de la Maidenhead Aquatics Iver - am intrebat atunci pentru tine si mi-au spus ca puii nu-s de dat.
Sigur ca-mi amintesc!... sunt doar batran si betiv, nu si ramolit!
Cel mai probabil o sa ajunga la @dan-iulian pe saptamana viitoare, poate face o pereche frumoasa impreuna cu femela lui...Multam Koala pentru sustinere !
Spor cu puii! si sa ne tii la curent cu evolutia lor!
- duminica am facut o curatenie "mica"... tras mizeria de pe fund, clatit buretele din sump.
- sa zic asa, am schimbat vreo 70-80 litri apa. Am folosit apa "de robinet".
- ieri pestii si-au schimbat brusc comportamentul... au devenit fricosi si se ascund. Vin la masa, dar se sperie "din nimic" si fug toti ca niste disperati.
- deseara le schimb toata apa, deoarece am mai vazut semnele astea si n-a fost bine deloc... sulfat de aluminiu!